Τένις

Σαμπαλένκα: «Είμαι κατά του πολέμου, δεν υποστηρίζω τον πρόεδρο της Λευκορωσίας»!

Η Αρίνα Σαμπαλένκα εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε συνέντευξη Τύπου στο Roland Garros και απάντησε σε πολύ δύσκολες ερωτήσεις, λέγοντας πως προς το παρόν δεν υποστηρίζει τον πρόεδρο της Λευκορωσίας!

Δηλώσεις για την παρεξήγηση με την Ελίνα Σβιτολίνα έκανε η Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Λευκορωσίδα τενίστρια εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε συνέντευξη Τύπου στο Roland Garros απάντησε σε πολύ δύσκολες ερωτήσεις, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως είναι κατά του πολέμου, κάτι που σημαίνει πως δεν υποστηρίζει τον πρόεδρο της δημοκρατίας της χώρας, Αλεξάντερ Λουκασένκο.

«Έχουμε παίξει πολλά ματς για το Fed Cup στη Λευκορωσία και φωτογραφιζόταν μαζί μας μετά τα ματς. Τίποτα κακό δεν συνέβαινε τότε στη Λεκορωσία, στην Ουκρανία ή τη Ρωσία. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν υποστηρίζω τον πόλεμο. Δεν θέλω η χώρα μου να είναι αναμεμειγμένη σε αυτή τη σύγκρουση. Το έχω πει πολλές φορές, ξέρετε τη θέση μου. Έχετε την απάντησή μου, δεν υποστηρίζω τον πόλεμο. Δεν θέλω να ανακατεύομαι με την πολιτική, είμαι απλά μια τενίστρια 25 ετών. Αν ήθελα να ασχοληθώ με την πολιτική, δεν θα ήμουν εδώ. Δεν θέλω να ανακατεύομαι με την πολιτική, θέλω απλά να είμαι μια παίκτρια», ήταν τα λόγια της όσον αφορά της φωτογραφίες της με τον Λουσασένκο.

Ερωτηθείς για το αν τον υποστηρίζει, είπε: «Δύσκολη ερώτηση. Δεν υποστηρίζω τον πόλεμο, άρα δεν υποστηρίζω τον Λουκασένκο αυτή τη στιγμή».

Όσο για την πολυσυζητημένη προσπάθειά της να δώσει το χέρι της στη Σβιτολίνα, ανέφερε πως: «Δεν άξιζε την αποδοκιμασία από το κοινό. Τη σέβομαι γι' αυτό που κάνει από τότε που γέννησε. Έχω εντυπωσιαστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x