Τένις

Σοκ για Σφιόντεκ, έχασε μέσα στην «έδρα» της από το Νο45 της παγκόσμιας κατάταξης!

Την πικρή ήττα που συνεπάγεται τον πρόωρο αποκλεισμό από το πολωνικό Οpen γνώρισε η κορυφαία τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης Ίγκα Σφιόντεκ με 2-1 σετ(6-1,1-6,6-4) από την Καρολίν Γκαρσία.

Έμεινε εκτός συνέχειας του Poland Open η Ίγκα Σφιόντεκ με την Καρολίν Γκαρσία να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να επικρατεί του No1 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Ύστερα από δύο ώρες και 19 λεπτά η Γαλλίδα, Νο45 της παγκόσμιας κατάταξης έφτασε στη μεγάλη νίκη κόντρα στην Πολωνή τενίστρια, στερώντας της την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον τίτλο στη γενέτειρά της, Βαρσοβία.

Στα ημιτελικά η Γκαρσία θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Τζασμίν Παολίνι (Νο58) με φόντο την παρουσία στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σφιόντεκ έχασε το σερί των 18 συνεχόμενων νικών σε χωμάτινη επιφάνεια που διατηρούσε έως και τη σημερινή αναμέτρηση. Επιπρόσθετα, η Σφιόντεκ κατέκτησε φέτος το Ρολάν Γκαρός, ενώ βρέθηκε στα ημιτελικά του Γκραν Σλαμ της Αυστραλίας.

Στο πρόσφατο Γουίμπλεντον σταμάτησε το άλλο σερί των 37 συνεχόμενων νικών και πάλι από μια Γαλλίδα, την Αλιζέ Κορνέ(Νο38). Βρίσκεται στην κορυφή της WTA από τις 4 του περασμένου Απρίλη μετά και την απόσυρση της Άσλεϊ Μπάρτι από τα κορτ, η οποία σκοπεύει να εκπληρώσει τα όνειρά της εκτός τένις.



Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καραλάιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x