Τένις

Δήλωσαν συμμετοχή σε μονό και διπλό στην Ατλάντα οι Κύργιος και Κοκκινάκης

Με τις συμμετοχές του Νικ Κύργιου και του Θανάση Κοκκινάκη ταυτόχρονα σε μονό και διπλό θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά της σειράς ATP 250 στην Ατλάντα των ΗΠΑ την προσεχή εβδομάδα.

Μετά τις εμφανίσεις τους στο Γουίμπλεντον, οι Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης θα επανεμφανιστούν στην Ατλάντα την ερχόμενη εβδομάδα και, μάλιστα, θα συνεργαστούν και στο διπλό του συγκεκριμένου τουρνουά.

Πρώτος αντίπαλος για τον Νικ Κύργιο θα είναι ένας παίκτης που θα προέλθει από τον προκριματικό γύρο, ενώ ο Αμερικανός Αντρές Μάρτιν θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Θανάση Κοκκινάκη στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που προκριθούν αμφότεροι, θα μονομαχήσουν μεταξύ τους για μια θέση στα προημιτελικά. Παράλληλα πρώτοι τους αντίπαλοι στην πρώτη φάση του διπλού θα είναι οι Γάλλοι Νίκολας Μαχούτ και Εντουάρ Ροζέρ-Βασλέν.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομογενείς τενίστες εκκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν κατακτώντας το Αυστραλιανό Open στο διπλό, ενώ συμμετείχαν και στο πρόσφατο μεγάλο ραντεβού του Λονδίνου επίσης σε μονό και διπλό, αλλά αποχώρησαν οικειοθελώς στο δεύτερο εξαιτίας της συγκλονιστικής πορείας του Κύργιου μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο συνοδοιπόροι και καλοί φίλοι ηττήθηκαν εξίσου από τον νικητή Νόβακ Τζόκοβιτς στην πορεία του Σέρβου προς το έβδομο Γουίμπλεντον και 21ο Γκραν Σλαμ της καριέρας του. Έτσι λοιπόν, το κοινό της Ατλάντα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον καθένα στο μονό ξεχωριστά και ταυτόχρονα τη συνεργασία τους στο διπλό που κατατάσσεται στο Νο2 του σχετικού ταμπλό.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καραλάιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x