Τένις

Δικηγόρος Τσιτσιπά: «Το αυτοκίνητο του Στέφανου το οδηγούσε άλλο άτομο»

Δηλώσεις στις οποίες υποστηρίζει ότι δεν οδηγούσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το αυτοκίνητό του αλλά άλλο τρίτο άτομο έκανε ο δικηγόρος του.

Άλλο γνωστό άτομο του Στέφανου Τσιτσιπά και όχι ο ίδιος οδηγούσε το αυτοκίνητό του την στιγμή της παραβίασης του ΚΟΚ. Αυτό υποστήριξε ο δικηγόρος του Ελληνα τενίστα, Θανάσης Παπαθανασίου σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα, tennisnews.gr.

Ο κ.Παπαθανασίου επιβεβαίωσε το συμβάν, ενημέρωσε ότι και το πρόστιμο έχει καταβληθεί και το δίπλωμα έχει παραδοθεί στην τροχαία, ωστόσο επεσήμανε ότι ο Τσιτσιπάς δεν οδηγούσε και δεν ήταν στο αυτοκίνητο.

«Σχετικά με το περιστατικό το οποίο βγήκε στη δημοσιότητα, το αυτοκίνητο το οδηγούσε τρίτο άτομο. Το θέμα του προστίμου και της κατάθεσης του διπλώματος έχουν όλα διεκπεραιωθεί», ήταν τα λόγια του Θανάση Παπαθανασίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x