Τένις

Απογοητευτική εμφάνιση και αποκλεισμός για Τσιτσιπά!

Έπειτα από κακή εμφάνιση και πολλά λάθη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 2-0 σετ (4-6, 4-6) από τον Ρώσο Σαφιούλιν και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του ΑΤΡ της Μασσαλίας.

Εκτός συνέχειας στο τουρνουά της Μασσαλίας έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς έπειτα από κακή εμφάνιση με πολλά λάθη, ηττήθηκε 2-0 (4-6, 4-6) από τον Ρώσο, Ρομάν Σαφιούλιν και απέτυχε να προκριθεί στα ημιτελικά.

Ο Έλληνας τενίστας φάνηκε ότι είναι εκτός κλίματος αγώνα και χωρίς συγκέντρωση και παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλός του έπαιξε ένα από τα καλύτερα τένις της ζωής του, η αλήθεια είναι ότι η ζωή του έγινε πολύ πιο εύκολη από τον Τσιτσιπά.

Σε ό,τι αφορά στη διακύμανση της αναμέτρησης, οι δύο αντίπαλοι υπερασπίστηκαν το σέρβις τους μέχρι το 2-2. Σε εκείνο το σημείο ο Σαφιούλιν έκανε το break και χωρίς πρόβλημα διατήρησε το προβάδισμα, φτάνοντας στο 1-0 με 6-4 στα games.

Ακόμα χειρότερο ήταν το σενάριο για τον Τσιτσιπά στο δεύτερο σετ, εκεί δηλαδή που θα περίμενε κανείς μια αντίδραση από τον Έλληνα πρωταθλητή. Μετα το αρχικό 1-1, ο Σαφιούλιν έκανε το break και πήρε το προβάδισμα στα games (2-1) και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Ο Ρώσος έφτασε πολύ εύκολα στο 6-4 και το νο. 163 του κόσμου πήρε την πρόκριση.

Στα ημιτελικά θα βρει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Αλιασίμ και τον Ιβάσκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x