Τένις

Λύγισε τον Τσιτσιπά ο Ζβέρεφ και προκρίθηκε στον τελικό της Μαδρίτης

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επικράτησε 2-1 σετ (4-6, 6-3, 2-6) επί του Στέφανου Τσιτσιπά κι έκλεισε θέση για τον τελικό του Masters της Μαδρίτης κόντρα στον Αλκαράθ.

Στα ημιτελικά ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Masters της Μαδρίτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 2-6) από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Έτσι, ο Γερμανός τενίστας πήρε ρεβάνς για την ήττα του στους «4» του Μόντε Κάρλο και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (9/5), όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Ζβέρεφ πήρε το πρώτο σετ με 6-4 έχοντας ως «όπλο» ένα εκπληκτικό 23/25 στο πρώτο σερβίς. Οι δύο αντίπαλοι επέλεξαν να πάνε σε μικρά ράλι και να σερβίρουν επιθετικά, με το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης να κάνει το break στο 7ο game.



Ο Τσιτσιπάς έκανε το break για το 5-3 στο δεύτερο σετ -αξιοποιώντας το κακό service game του Ζβέρεφ- για να φτάσει εν συνεχεία και στο 6-3.



Παρόλα αυτά, ο Ζβέρεφ έκανε κι εκείνος το break πολύ γρήγορα (στο δεύτερο game) στο τρίτο σετ και στη συνέχεια -όντας σοβαρός- κράτησε το σερβίς του κι έφτασε στο 6-2 και στο 2-1 στα σετ.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x