Τένις

Τσιτσιπάς: «Στόχος μου για το 2024 είναι σίγουρα ένα Grand Slam και ένα Ολυμπιακό μετάλλιο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκαθάρισε τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για το 2024.

Ένα Grand Slam και ένα Ολυμπιακό μετάλλιο είναι ο στόχος του Στέφανου Τσιτσιπά για το 2024, όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα υπερασπιστεί τα ελληνικά χρώματα στο Davis Cup το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στα ματς απέναντι στη Ρουμανία, που θα διεξαχθούν στο κλειστό τον Άνω Λιοσίων και μίλησε για τις φετινές του υποχρεώσεις και τη συνεργασία του με τον αδερφό του, Πέτρο.

«Στόχος μου για το 2024 είναι σίγουρα ένα Grand Slam κι ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Είναι όνειρο ζωής να αγωνιστούμε μαζί με τον Πέτρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι».

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Τσιτσιπάς πρόσθεσε: «Αυτό που μας κάνει πολύ δυνατούς μαζί σαν ζευγάρι, είναι ότι ο Στέφανος είναι ένας υπεραθλητής κι εγώ από την πλευρά μου είμαι ένας παίκτης που βλέπει πολύ καλά το γήπεδο»

Ο πατέρας τους και προπονητής τους, Απόστολος Τσιτσιπάς, ανέφερε: «Η σχέση τους έχουν γίνει πολύ πιο δυνατή και ειδικά τώρα που μπορούν να παίζουν μαζί, θέλουν να πετύχουν πράγματα που έχουν ονειρευτεί και νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο».

Όσο για τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν μεταξύ τους, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε:

«Μπορεί κάποιες φορές να μην μιλήσω πολύ ωραία σε αυτόν αλλά είναι ο μοναδικός που με καταλαβαίνει και είναι μέρος της δουλειάς. Το καλό με αυτό είναι ότι μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη δουλειά του πατέρα από τον προπονητή», ενώ ο πατέρας του πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αυτό έχει σημασία, να είμαι καλός πατέρας, να συμβουλεύω σωστά. Το κομμάτι της προπονητικής, έχουμε εξελιχθεί μαζί με τα παιδιά. Έχουμε μάθει να ξεπερνάμε δυσκολίες κι αντιξοότητες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x