Τένις

Αποκαθήλωσε τον Τζόκοβιτς ο απίθανος Σίνερ!

Ο Γιανίκ Σίνερ έκανε τη μεγάλη έκπληξη νικώντας με 3-1 σετ τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open.

Μεγάλη έκπληξη στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open. Ο Γιανίκ Σίνερ με ένα απίθανο παιχνίδι επιβλήθηκε του Νόβακ Τζόκοβιτς με 6-1, 6-2, 6-7 (8) και 6-3 εξασφαλίζοντας την πρόκριση σε τελικό Grand Slam για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο 22χρονος Ιταλός, νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, έγινε ο πρώτος τενίστας που νικά τον «Νόλε» στο Αυστραλιανό Open μετά από έξι χρόνια και συνολικά 2.195 μέρες!

O Σέρβος, που είναι ακόμη στο Νο 1 του κόσμου, μετρούσε ένα αήττητο 33 αγώνων στη Μελβούρνη έχοντας κατακτήσει δέκα φορές εκεί τον τίτλο, ωστόσο δεν μπόρεσε να διευρύνει το ρεκόρ των 24 τίτλων Grand Slam που του ανήκει.

Αντίπαλος του Σίνερ στον τελικό της Κυριακής θα είναι ο νικητής του αγώνα ανάμεσα στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία, Νο3) και Αλεξέι Ζβέρεφ (Γερμανία, Νο6).

O Ιταλός κυριάρχησε απόλυτα στον ημιτελικό κατακτώντας εμφατικά τα δύο πρώτα σετ απέναντι στον αγνώριστο Τζόκοβιτς, που δεν είχε κανένα μπρέικ πόιντ στον αγώνα! Κατάφερε να μείνει στο ματς κερδίζοντας το τρίτο σετ οριακά, αλλά στο τελευταίο δέχτηκε το μπρέικ από τον Σίνερ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει ποτέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x