Γενικά

Μόνο με τα κλειδιά του Βοτανικού δέχεται γκρέμισμα της Λεωφόρου ο Ερασιτέχνης

Απαραίτητη προϋπόθεση να παραδοθεί έτοιμο προς χρήση το νέο γήπεδο στο Βοτανικό.

Να αφαιρεθεί οποιοδήποτε «παραθυράκι» γκρεμίσματος της Λεωφόρου προτού είναι έτοιμο προς χρήση το γήπεδο στο Βοτανικό θέτει ως απαραίτητο όρο ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με την Live Sport, ο πρόεδρος, Παναγιώτης Μαλακατές, θα ζητήσει από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, να αφαιρεθεί η σχετική παράγραφος από το MOU και θα θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση για το γκρέμισμα της Λεωφόρου να έχουν δοθεί πρώτα τα κλειδιά στους «πράσινους» για το νέο γήπεδο.

Ο Ερασιτέχνης είναι κάθετος στο ότι πριν συνυπογράψει την τριμερή σύμβαση με τον Δήμο και την ΠΑΕ, θα πρέπει το «Απόστολος Νικολαΐδης» να… προστατεύεται μέχρι να μπει η ομάδα στο νέο γήπεδο, είτε στα τέλη του 2023 είτε στις αρχές του 2024 βάσει εκτιμήσεων του δημάρχου.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Ερασιτέχνη επιθυμεί το κλειστό γήπεδο για τα τμήματά του να είναι χωρητικότητας 3.000 θέσεων και αν χρειαστεί να καλυφθεί από τις τράπεζες η διαφορά στο κόστος από ό,τι είχε υπολογιστεί μέχρι σήμερα. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι σχετικές συζητήσεις ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και τις τράπεζες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x