Δεύτερη ήττα για την Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών από το Περού. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε, όπως και την Κυριακή, με 3-0 σετ από τις Λατινοαμερικάνες στο κλειστό της Πύλου, στο δεύτερο φιλικό τεστ των δυο ομάδων, ενόψει της προετοιμασίας των παικτριών του Τζιοβάνι Καπράρα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2011.
«Κάναμε καλύτερο παιχνίδι, σε σχέση με το πρώτο φιλικό που δώσαμε την Κυριακή», τόνισε ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός, συμπληρώνοντας πως: «Πήγαμε καλύτερα στο μπλοκ, αλλά το πρόβλημά μας εξακολουθεί να είναι η υποδοχή. Ήταν φυσικό επόμενο, αφού έλειπε η λίμπερο. Η Μυλωνά είχε ένα πρόβλημα και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, ενώ η Βλάχου έμεινε εκτός, εξαιτίας μιας μικρής θλάσης, αλλά θα επανέλθει».
Επίσης, αναφέρθηκε και στα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν. «Η ομάδα μπορεί να βελτιώσει αισθητά την απόδοσή της στο διάστημα που απομένει. Αυτό φάνηκε και από το δεύτερο φιλικό, όπου είχε καλύτερη παρουσία, σε σχέση με το πρώτο».
Τα σετ: 23-25, 18-25, 24-26
ΕΛΛΑΔΑ (Καπράρα): Κουτουξίδου 3π. (1/2 επ., 2 μπλοκ), Κιόση 6 (6/15 επ.), Τζανακάκη 5 (2/7 επ., 3 μπλοκ), Γιώτα 8 (5/9 επ., 3 μπλοκ), Τσίμα 15 (1 άσος, 37% υπ., 10/22 επ., 4 μπλοκ), Χαντάβα 11 (3 άσοι, 43% υπ., 6/20 επ.. 2μπλοκ), Κυριακίδου (λ.- 42%)/Κοσμά, Ιβάνοβα 1 (1 άσος)
ΠΕΡΟΥ (Κιμ): Σότο 10π., Μπράβο 12, Όρε 5, Τσιχουάν 18, Κελντιμπέκοβα 2, Ορτίθ 18, Παλάσιο (λ.-48% υπ) / Σιμόν, Σοριάνο, Φλόρες
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






