Βόλεϊ

Νέα ήττα και τώρα… Γολγοθάς

Την τρίτη του ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών γνώρισε ο Ολυμπιακός, 3-0 σετ από τη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία. Μετά από το αποτέλεσμα αυτό, η υπόθεση-πρόκριση για τους «ερυθρόλευκους» έχει δυσκολέψει πάρα πολύ, αφού πλέον ισοβαθμούν με άλλες δύο ομάδες στην τέταρτη -και τελευταία- θέση του Γ’ ομίλου.

Την τρίτη του ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών γνώρισε ο Ολυμπιακός, 3-0 σετ από τη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία. Μετά από το αποτέλεσμα αυτό, η υπόθεση-πρόκριση για τους «ερυθρόλευκους» έχει δυσκολέψει πάρα πολύ, αφού πλέον ισοβαθμούν με άλλες δύο ομάδες στην τέταρτη -και τελευταία- θέση του Γ’ ομίλου.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, το κρίσιμο σετ, από την έκβαση του οποίου ουσιαστικά κρίθηκε και το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν το πρώτο. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει πρώτος σε σετ μπολ, προηγούμενος με 24-23, όμως οι «ερυθρόλευκοι» σπατάλησαν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε.

Ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Κουμπλής, δήλωσε για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στη Λέφσκι. Ήταν καλύτερη και η διαφορά μας ήταν στην επίθεση, το σερβίς και τα πολλά λάθη. Ως το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ ακολουθούσαμε στο σκορ, αλλά μετά χάναμε την αυτοσυγκέντρωση και το ρυθμό μας ενώ δεν καταφέραμε να σταματήσουμε και τον Γιορντάνοφ που ξέραμε ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης της Λέφσκι και ο πιο επικίνδυνος».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αντώνης Τσακιρόπουλος, τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται βελτίωση: «Πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα. Κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε πολλές κόντρα επιθέσεις. Αυτό ήταν το κλειδί του ματς. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το πρώτο σετ, αλλά δε μπορούσαμε να τελειώσουμε τις επιθέσεις. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, αρκεί να μην κάνουμε εύκολα λάθη. Ο Ολυμπιακός είχε από την αρχή ως στόχο στο Τσάμπιονς Λιγκ να κερδίσει κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια και ένα από αυτά ήταν και το ματς με τη Λέφσκι».

Τα σετ: 26-24, 25-18, 25-22.

Λέφσκι (Στόεφ): Ουσίκοφ 7, Γκαϊντάρσκι 9, Μίτεφ 4, Γιορντάνοφ 22 (15/25 επ.), Μπογκτάνοφ 6, Αλεξίεφ 7, Ιβάνοφ (λίμπερο - 56% υπ.), Ανανίεφ 1, Κοβάτσεφ.

Ολυμπιακός (Κουμπλής): Χριστοφιδέλης 8 (69%υπ., 39% επ.), Γκιούρδας 8 (29%υπ., 40%επ.), Σουλτανόπουλος 1, Κουρνέτας 1, Χατζηαντωνίου 6, Ρουμελιώτης 8 (7/17επ.), Μεάνα (λίμπερο - 63%υπ.), Πέτκοβιτς, Ντίαζ 1, Μπόγιοβιτς 7 (5/6, 2μπλ.).

Τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων του Γ’ Ομίλου:

Ματσεράτα - Σκρα Μπελτσάτοφ 1-3 (25-20, 27-29, 24-26, 22-25)
Χότβολεϊ Βιέννης - Κνακ Ροζελάρε 2-3 (25-22, 23-25, 21-25, 30-28, 12-15)

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες):

1. Λέφσκι Σόφιας (10-5) 7
2. Σκρα Μπελτσάτοφ (10-7) 7
3. Κνακ Ροζελάρε (11-8) 7
4. Ματσεράτα (8-9) 5
5. Ολυμπιακός (6-11) 5
6. Χότβολεϊ Βιέννης (5-10) 5

Επιμέλεια: Άκης Στρατόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x