Βόλεϊ

Πρώτο βήμα παραμονής για Άθλο Ορεστιάδας και Πήγασο Πολίχνης

Πήραν το πάνω χέρι στην υπόθεση «παραμονή» ο Άθλος Ορεστιάδας και ο Αριστοτέλης Σκύδρας καθώς επικράτησαν 3-0 του ΟΦΗ και του Πήγασου Πολίχνης αντίστοιχα στο πρώτο ματς των playouts της Volley League.

Έκαναν το 1-0 και... θρονιάζονται στη Volley League! Ο Άθλος Ορεστιάδας και ο Πήγασος Πολίχνης επικράτησαν εύκολα (3-0 σετ) του ΟΦΗ και του Αριστοτέλη Σκύδρας αντίστοιχα, παίρνοντας πλέον το πάνω χέρι στην υπόθεση της παραμονής στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού πρωταθλήματος και πλέον αναζητούν μια νίκη για να τελειώσουν την αποστολή τους!

Στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος ο Πήγασος που μετρά 23 βαθμούς πλέον, την στιγμή που η ομάδα της Ορεστιάδας δεν θα χρειαστεί... Άθλο για τη σωτηρία, αφού έχει συγκομιδή 14 βαθμών.

Δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό ΟΦΗ και Αριστοτέλης Σκύδρας που βρίσκονται στην «ουρά» με εννιά και τέσσερις πόντους αντιστοίχως.

Η σύνοψη των αναμετρήσεων:

Στο «Γιάννης Σαμαράς» η ομάδα του Γιάννη Λάιου δεν άφησε περιθώριο στους Κρητικούς επιβάλλοντας τον δικό της ρυθμό από το πρώτο κιόλας σετ, το οποίο και κατέκτησαν 25-16. Ο ΟΦΗ κατάφερε στη συνέχεια να αντισταθεί παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα στο δεύτερο σετ, όμως ο Άθλος με οδηγό την ποιότητα και την έδρα του έκανε το 2-0 με 25-23. Στο τρίτο σετ, οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» τη νίκη φτάνοντας στο 3-0 μετά το 25-19.

Τα σετ: 25-16, 25-23, 25-19

Volley League: Tα αποτελέσματα των playouts


Μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα και συγκεκριμένα στο « Αλέξανδρος Νικολαΐδης» της Πολίχνης ο γηπεδούχος Πήγασος, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Αριστοτέλη Σκύδρας ο οποίος έμεινε κοντά στο σκορ κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ όμως λύγισε, χάνοντας το με 25-23. Ο Πήγασος πίεσε στην υποδοχή και με οδηγό τον Μίλη έφτασε εύκολα στο 2-0 μετά το 25-19. Το τρίτο σετ αποτέλεσε μια επανάληψη του πρώτου με τον Πήγασο να χάνει την αυτοσυγκέντρωση του αλλά να αντιδρά μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων, καταλήγοντας στο 3-0 μετά και το 25-21.

Tα σετ: 25-23, 25-19, 25-21

Volley League: Tα αποτελέσματα των playouts

Οι δεύτερες αναμετρήσεις των playouts είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 13 και 14 Απριλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x