Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Χρειαζόμαστε ένα κρεβάτι να πέσουμε για ύπνο, τίποτα άλλο»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σχολίασε την ψυχική δύναμη που έχουν δείξει φέτος οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά τη δεύτερη νίκη επί του Φοίνικα στα ημιτελικά του League Cup.

Στην ψυχική δύναμη που έχουν δείξει οι παίκτες του Παναθηναϊκού φέτος στάθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, τονίζοντας πως χρειάζονται ξεκούραση.

«Ήταν πάλι ένα σκληρό παιχνίδι. Όλη η χρονιά με τον Φοίνικα έδωσε στο βόλεϊ μεγάλα ματς. Όλα τα ματς και όλα τα σετ κρίνονταν στις λεπτομέρειες, ήταν λεπτές οι συνθήκες μέσα σε κάθε σετ. Αυτό έγινε και σήμερα. Δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί σήμερα», σχολίασε για τον δεύτερο ημιτελικό του League Cup με τον Φοίνικα Σύρου

Όσο για τη συνέχεια, τόνισε: «Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση και ειλικρινά δεν ξέρω που βρίσκουν οι παίκτες μου τη δύναμη να κάνουν αυτά που κάνουν. Πραγματικά αναρωτιέμαι. Λέω ίσως ότι αυτή η δύναμη, που είναι περισσότερο ψυχική, μας έδωσε το πρωτάθλημα. Πράγματι, χρειαζόμαστε ένα κρεβάτι για να πέσουμε για ύπνο, τίποτα άλλο. Είναι δύσκολη η περίοδος, δύσκολη η κατάστασή μας, έχουμε φτάσαμε στον τελικό. Το θέλαμε και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x