Βόλεϊ

Απ' την αρχή... στην Γλυφάδα η ΑΕΚ

Στο κλειστό της Γλυφάδας θα ξεκινήσει τελικά τις επίσημες υποχρεώσεις του για φέτος το αντρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ, αφού λύθηκε το πρόβλημα που είχε προκύψει με την άδεια του γηπέδου.

Τέλος στην αναζήτηση έδρας για τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της φετινής σεζόν έβαλε η ΑΕΚ, αφού λύθηκε το πρόβλημα που είχε προκύψει με την άδεια του γηπέδου της Γλυφάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν συμφωνήσει με την διοίκηση του γηπέδου για χρήση τις συγκεκριμένης έδρας, όμως λίγο πριν το πρώτο σερβίς -στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ- προέκυψε πρόβλημα με την άδεια του γηπέδου.

Οι διοικούντες κίνησαν τις απαραίτητες διαδικασίες, με αποτέλεσμα να εξασφαλιστεί η σχετική άδεια και να χρησιμοποιήσει αμέσως η ΑΕΚ το γήπεδο.

Έτσι, θα φιλοξενήσουν αύριο (Παρασκευή 4/10) στις 20.00 τους «πράσινους», ενώ θα εκδοθούν χίλια εισιτήρια για τους φιλάθλους των γηπεδούχων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x