Βόλεϊ

Έφυγε «ατσαλάκωτος» από την Ορεστιάδα ο ΠΑΟΚ

Ψέκασε, σκούπισε και τέλειωσε γρήγορα τον Άθλο στην Ορεστιάδα ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας άνετα 3-0 σετ για την 17η αγωνιστική της Volley League ανδρών.

Δεν χρειάστηκε... Άθλο για να περάσει από την Ορεστιάδα ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιόσκο Μιλεκόνσκι επικράτησε εύκολα 3-0 σετ στο «Nίκος Σαμαράς» για την 17η αγωνιστική της Volley League με μεγάλη εμφάνιση από τον Ράπτη και τον Φαν ντε Ντρις.

Ετοιμάζεται για το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής στην Πυλαία με τον Ολυμπιακό ο «δικέφαλος του βορρά» που έχει εξασφαλίσει την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε δύσκολη θέση ο Άθλος Ορεστιάδας, που την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Μίλωνα.

Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟΚ επέβαλε άμεσα τον δικό του ρυθμό κάνοντας το 10-16 με τον Κόστα και τον Φαν ντε Ντρις να κυριαρχούν πάνω από το φιλέ. Ο Άθλος αντέδρασε μειώνοντας σε 13-16 όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν διάθεση να ρισκάρουν και έφτασαν στο 23-25 για το 0-1.

Κυριαρχική ήταν η εμφάνιση της ομάδας του Γιόσκο Μιλεκόνσκι στο δεύτερο σετ. Με τον Γιόρνα και τον Ράπτη πρωταγωνιστές, οι φιλοξενούμενοι πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα οκτώ πόντων, (7-15) και έφτασαν πολύ εύκολα στο 12-25 κάνοντας σε 23' λεπτά το 0-2.

Ο Άθλος Ορεστιάδας ήταν αρκετά ανταγωνιστικός στο τρίτο σετ έχοντας συνεχώς από κοντά στο σκορ τον ΠΑΟΚ βαδίζοντας στην ισοπαλία μέχρι το 15-15. Εκεί οι παίκτες του Γιόσκο Μιλεκόνσκι «γκάζωσαν» και έφτασαν στο 0-3 με 21-25.

Τα σετ: 23-25, 12-25, 21-25

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x