Όμως για να γίνει αυτό, χρειάστηκε η «Ένωση» να περάσει από «χίλια κύματα», αφού υπήρχαν πολλές εκκρεμότητες και λίγος χρόνος για να διευθετηθούν αυτές. Όμως, όπως τόνισε ο γενικός αρχηγός του τμήματος, Μάνος Μακρής, χρειάστηκε να βοηθήσουν οικονομικά οι κ.κ. Κοτσάτος και Αλεξίου.
Αναλυτικά: «Από τις προηγούμενες διοικήσεις υπήρχαν οφειλές σε αθλητές και προπονητές. Για να ετοιμάσουμε τον φάκελο της αδειοδότησης, έπρεπε να έρθουμε σε συμφωνία με όλους. Μόνο για τις προκαταβολές, χρειάστηκε να δοθούν περίπου 80.000 ευρώ. Οι δε υποχρεώσεις που έπρεπε να διακανονιστούν ξεπερνούσαν τις 500.000 ευρώ.
Εκτός αυτού, έπρεπε να πληρώσουμε Εφορία και ΙΚΑ για να πάρουμε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Δεν θα τα καταφέρναμε αν δεν υπήρχαν ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος και ο Αλέξης Αλεξίου για να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να σώσουν την κατάσταση. Χάρη στη δική τους βοήθεια, μπορέσαμε να κάνουμε τους διακανονισμούς και να παρουσιάσουμε πλήρη τον φάκελο στην ΕΕΑ.
Μάλιστα, όλα αυτά έγιναν μέσα σε δυο εβδομάδες. Μιλάμε για πολύ δύσκολο έργο, θα το έλεγα ένα μικρό θαύμα. Πρώτον, γιατί τα χρήματα που απαιτούνταν ήταν αρκετά και δεύτερον διότι δεν συμφωνούσαν όλοι στις ρυθμίσεις. Για αυτό, ως διοίκηση, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσους έδειξαν κατανόηση και μπορέσαμε να φτάσουμε σε διακανονισμούς των οφειλών».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






