Βόλεϊ

Καλμαζίδης: «Ξέραμε πριν το παιχνίδι ότι θα κερδίζαμε»

Στη διαφορά δυναμικότητας του ΠΑΟΚ με τη Μίντλεφαρτ στάθηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Ένα εύκολο βράδυ που συνδυάστηκε με νίκη κόντρα στη Μίντλεφαρτ είχε ο ΠΑΟΚ στη Δανία, με τον προπονητή του Γιάννη Καλμαζίδη να ξεκαθαρίζει σε δηλώσεις του πως γνώριζε από πριν το αποτέλεσμα του αγώνα, μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη.

Αναλυτικά όσα είπε στο acpaok.gr:

«Ξέραμε από πριν το παιχνίδι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, δηλαδή ότι θα κερδίζαμε. Υπάρχει μια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όταν μπαίνεις στο παιχνίδι όμως, δεν ξέρεις ακριβώς τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος, απλά έχεις μία πληροφόρηση. Μας πίεσαν στο πρώτο σετ από το σερβίς, και πήραν κάποιους άσσους. Όσες ομάδες παίζουν ως αντίπαλοι μας πρέπει να μας πιέσουν στο σερβίς αν θέλουν να πετύχουν κάτι. Όταν στην διάρκεια το ελέγχουμε, μετά όλο και πιο πολύ γέρνει σε εμάς η νίκη.

Όλοι ήταν έτοιμοι να παίξουν, αλλά λόγω επιλογής ήθελα να ξεκουράσω τόσο τον Πετρέα, όσο και στους Κουκλίνσκι και Μπράουν, ενώ παράλληλα ήθελα να δώσω στα υπόλοιπα παιδιά χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να τους έχουμε έτοιμους ανά πάσα στιγμή, αυτή ήταν η επιλογή από την αρχή, και ήταν επιτυχημένη πιστεύω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x