Βόλεϊ

Καστελάνι: «Ήταν παράξενο ματς απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης»

Ικανοποιημένος για την εμφάνιση του Ολυμπιακού, απέναντι στη Ζιράτ, ήταν ο Ντάνιελ Καστελάνι.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό στο «παγωμένο» κλειστό του Ρέντη και παρότι πάλεψε απέναντι στην πανίσχυρη Ζιράτ, γνώρισε την ήττα 3-1 σετ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του CEV Champions League.

Mετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ντάνιελ Καστελάνι, τόνισε ότι επρόκειτο για ένα παράξενο παιχνίδι, εξαιτίας των διακυμάνσεων του, έδωσε βάση στο καλό σερβίς, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θα πρέπει να δουλέψουν ώστε να βελτιώσουν τα αδύνατα και να τελειοποιήσουν τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού τους.


Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι, με καλά και κακά συναισθήματα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα παίξαμε πολύ καλά, απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με εκπληκτικό σερβίς. Επίσης, οι ακραίοι επιθετικοί τους είναι τόσο δυνατοί και υψηλής ποιότητας, αλλά κάναμε κάποια καλά πράγματα. Το σέρβις ήταν καλό, κάναμε κάποια καλά σέρβις. Σε κάποιες στιγμές στο παιχνίδι παίξαμε, πραγματικά, πολύ καλά. Πρέπει να ελέγξουμε τα αδύνατα σημεία μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x