Βόλεϊ

Κουμεντάκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να διαφημίζονται και να γίνονται με κόσμο»

Όσα δήλωσε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, για τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του CEV Cup, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο θριαμβευτής στο δεύτερο ευρωπαϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας την ανατροπή και πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό του CEV Cup.

Ο ακραίος των «ερυθρόλευκων», Ραφαήλ Κουμεντάκης, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας πως το μόνο στενάχωρο ήταν που ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, διεξήχθη χωρίς την παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

«Αυτό είναι το άθλημα. Είτε πιστεύεις είτε όχι, πρέπει κάθε φορά, κάθε πόντο να τον παλεύεις με ό,τι έχεις και όσο καλύτερα γίνεται. Αυτό κάναμε σήμερα, μας βγήκε και νικήσαμε. Το Σάββατο παίξαμε με τον ίδιο Παναθηναϊκό, ήταν καλύτερος και μας κέρδισε. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να διαφημίζονται και να παίζονται με κόσμο στο γήπεδο. Μόνο αυτό ήταν το στενάχωρο, αλλά ήρθαμε εδώ σκεπτόμενοι μόνο ότι θα προκριθούμε. Δεν σκεφτόμασταν τίποτα άλλο», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους επερχόμενους τελικούς με τη Μακάμπι, λέγοντας:

«Τώρα θέλουμε λίγο να ηρεμήσουμε και να πανηγυρίσουμε. Το σημερινό ήταν ένα παιχνίδι με πολύ ένταση, που σου προκαλεί πολλά συναισθήματα. Θέλουμε να ηρεμήσουμε και θα σκεφτούμε τη Μακάμπι όταν έρθει η ώρα. Προς το παρόν έχουμε πάλι τον Παναθηναϊκό σε λίγες μέρες και θα συγκεντρωθούμε σε αυτό».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x