Βόλεϊ

Με φόρα απ’ την Ευρώπη στον Ηρακλή ο Ολυμπιακός

Μετά τη μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη επί της Παρνού ο Ολυμπιακός θα προσαρμοστεί ξανά στα ελληνικά δεδομένα, αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή στη Μίκρα, για την τρίτη αγωνιστικη της Volleyleague.

Με φόρα από τη νίκη επί της Παρνού για το CEV Cup ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς της τρίτης αγωνιστικής της Volleyleague κόντρα στον Ηρακλή (Σάββατο 7/11, 18.00).

Στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία ο γηραιός θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας και να αναβιώσει ένα απ’ τα ντέρμπι που τραβούσαν όλα τα βλέμματα στο παρελθόν.

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη και δυνατή ομάδα, καλοδουλεμένη, σε σημεία που δεν είναι συνηθισμένα καλοδουλεμένοι οι Έλληνες παίκτες, είχαν και το ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί η ομάδα βρίσκει ρυθμό και παίζει καλύτερα μετά. Εμείς θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη, να βελτιώσουμε κάποια πράγματα σε τομείς που μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε λίγα παιχνίδια και ίσως πληρώνουμε το τίμημα γι’ αυτό. Να μπούμε με σωστό τρόπο στο παιχνίδι και δυνατά απέναντι στον Ολυμπιακό. Στη θεωρεία είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά και ελπίζω να γίνει και στην πράξη».

Όσο για την επιστροφή στη Μίκρα και στο πρωτάθλημα Volley League «ο τεχνικός του γηραιού είπε: «Θέλουμε να το χαρούμε εμείς αλλά και ο κόσμος ώστε να ξαναχτίσουμε μια μεγάλη ομάδα με δουλειά. Θα είναι πρωτόγνωρο και για κάποια παιδιά που δεν έχουν βιώσει την έδρα. Θα μας δώσει δύναμη να ξεπεράσουμε και προβλήματα στην ψυχολογία γιατί ο κόσμος δίνει φτερά στα παιδιά. Ο Ηρακλής είναι εδώ και γύρισε για να μείνει και να πρωταγωνιστεί».

Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη θέλουν να συνεχίσουν αήττητοι. Με μόλις μια προπόνηση μετά το ταξίδι στην Εσθονία οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη, χωρίς να ξεχνούν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του μτας με τον Ηρακλή.

Ο ακραίος του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Τσουκ μετά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στην αναμέτρηση με την Παρνού, δήλωσε στο osfp.gr: «Το πρόγραμμα των συνεχόμενων αγώνων συνεχίζεται με την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή. Αυτό δεν μας προβληματίζει αφού βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν και στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Προερχόμαστε από τη νίκη κόντρα στην Παρνού στην πρεμιέρα των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων και θέλουμε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα μέσα στην έδρα του Ηρακλή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x