Βόλεϊ

Μιλεκόνσκι: «Ήταν μια καλή προπόνηση για το ματς με τον Φοίνικα»

Στη διαφορά δυναμικότητας και κλάσης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μιλάνο στάθηκε ο Γιόσκο Μιλεκόνσκι μετά τον αποκλεισμό του «δικεφάλου» από την ιταλική ομάδα.

Ο Γιόσκο Μιλεκόνσκι τόνισε πως η Μιλάνο είναι ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ κι όχι CEV Cup, πως το συγκεκριμένο ματς αποτέλεσε μια καλή προπόνηση ενόψει Φοίνικα Σύρου το Σάββατο και στάθηκε στην επιστροφή του Βαν Ντε Ντρις και στη χρησιμοποίηση όλων των παικτών του ρόστερ.

Αναλυτικά: «Σήμερα παίξαμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ιταλίας, κατ' επέκταση με μία από τις καλύτερες της Ευρώπης. Η Μιλάνο μπορεί να παίξει εύκολα στο Τσάμπιονς Λιγκ με αυτή την ποιότητα που έχει. Η προσπάθεια μας δεν αρκούσε. Ήταν μία καλή προπόνηση ενόψει του παιχνιδιού του Σαββάτου κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, διότι για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό.

Στην Ευρώπη γνωρίζαμε ότι είχαμε δύσκολο έργο απέναντι στο Μιλάνο. Θετικό, επίσης, το γεγονός πως δόθηκε ευκαιρία σε όλους τους παίκτες μας, αλλά και το πιο σημαντικό ότι ο Βαν Ντεν Ντρις επέστρεψε».

Ο Δημοσθένης Λινάρδος συμπλήρωσε πως: «Το να παίζουμε κόντρα σε τέτοιες ομάδες και τέτοιους αθλητές, όπως ο Καζίνσκι, είναι η υψηλότερη τιμή για εμάς, να είμαστε σε αυτό το επίπεδο και να προσπαθούμε και να παλεύουμε. Συγχαρητήρια στο Μιλάνο, διότι προκρίθηκε επάξια. Η ομάδα μας, δυστυχώς, αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το μυαλό μας πλέον είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Θέλουμε να κλείσουμε όμορφα το 2023, να ξεκουράσουμε το μυαλό μας και μετά να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και στους στόχους μας, οι οποίοι είναι η κατάκτηση τροπαίων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x