Βόλεϊ

Μιλεκόνσκι: «Κάναμε λάθη στο τρίτο σετ»

Στα όσα έγιναν στο τρίτο σετ απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό ο Γιόσκο Μιλεκόνσκι μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Παλατάκι».

Ο Γιόσκο Μιλεκόνσκι τόνισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έπαιξαν ως επαγγελματίες στο τρίτο σετ κόντρα στον Ολυμπιακό, θεωρώντας πως αυτό θα άλλαζε την εικόνα και την εξέλιξη του αγώνα, θεωρεί πως πλέον η ομάδα είναι πλήρης και θα παίξει καλύτερα στη συνέχεια ενόψει και των πλέι οφ και περιμένει μια πιθανή μεταγραφή.

Αναλυτικά: «Το τρίτο σετ ήταν το "κλειδί" και που έκρινε το ματς. Κάναμε λάθη στο σερβίς, στην υποδοχή. Είναι επαγγελματίες παίκτες και πρέπει να παίζουν καλύτερα σε αυτά τα σημεία του παιχνιδιού. Ποιος ξέρει μετά πως θα πήγαινε το παιχνίδι. Και στο τέταρτο σετ είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν μπροστά με 20-21 και είχαμε κόντρα μπάλα στο 24-23.

Αυτή την εβδομάδα γίναμε πλήρεις κι ίσως θέλουμε λίγο παραπάνω χρόνο, όπως συνέβη και πέρυσι. Θα προπονηθούμε καλύτερα για να παίζουμε καλύτερα και να ετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Δεν έχει σημασία τι θέση θα πάρουμε, το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι όταν κρίνονται οι τίτλοι.

Δεν ξέρω ακόμα αν θα πάρουμε κάποιον παίκτη, αν βρεθεί κάποια καλή ευκαιρία θα δούμε. Πρέπει, πρώτα από όλα, να προπονηθούμε καλύτερα και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x