Βόλεϊ

Μιλενκόσκι: «Μπράβο στην ομάδα για το πρώτο Σούπερ Καπ, αλλά δεν σταματάμε εδώ!»

Τι δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενόσκι, μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενόσκι, ήταν ευτυχής για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ από την ομάδα του με 3-2 στο κλειστό του Ρέντη απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο... θέλει περισσότερα μέσα στη σεζόν και όχι μόνο.

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, αλλά κυρίως στον ΠΑΟΚ γιατί είναι το πρώτο του Σούπερ Καπ στην ιστορία του. Χαίρομαι και για εμένα γιατί είναι ο δεύτερος μου τίτλος στο συγκεκριμένο θεσμό στην Ελλάδα. Είπα στους παίκτες μου ότι έπρεπε να το πιστέψουν. Να πιστέψουν στην ποιότητά τους. Είναι μια καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά αν δεν παίξετε αυτό που μπορείτε ήρθαμε άδικα. Δείξαμε τον χαρακτήρα μας και πήραμε το τρόπαιο κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Συνεχίζουμε. Είναι το πρώτο τρόπαιο, αλλά τα πιο σημαντικά έρχονται στους επόμενους μήνες. Θέλαμε αυτό το τρόπαιο, αλλά δε θα σταματήσουμε εδώ. Δεν ήταν εύκολο να προετοιμαστούμε για το σημερινό ματς. Είχαμε βάλει στόχο να πάρουμε μίνιμουμ ένα τίτλο στη σεζόν. Είμαστε νέα ομάδα, χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο, στα πλέι-οφ θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι για να κατακτήσουμε και άλλα τρόπαια», ανέφερε ο τεχνικός από τη Βόρεια Μακεδονία.

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Καστελάνι, είπε: «Το κλειδί ήταν ότι ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλό σερβίς, που μας δυσκόλεψε πολύ. Ο αντίπαλος είχε πολλή ποιότητα στην υποδοχή και στο μπλοκ επίσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x