Βόλεϊ

Λύγισε στο τάι μπρέικ από τη Ντάρεν, αλλά πήρε ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του CEV Cup o Mίλωνας!

Έγραψε ιστορία ο Μίλωνας! Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, παρότι έχασε στη Νέα Σμύρνη από τη Ντάρεν (2-3 σετ) πήρε την πρόκριση στους «8» του CEV Cup, λόγω της νίκης του με 3-1 σετ στο πρώτο ματς!

Μέγας Μίλωνας πέταξε για τους «8» του CEV Cup!

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης γνώρισε την πιο «γλυκιά» ήττα της ιστορίας της με σκορ 3-2 από τη Ντάρεν, ωστόσο το 3-1 του πρώτου ματς της έδωσε το δικαίωμα να πανηγυρίσει για πρώτη φορά την παρουσία της σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

To σύνολο του Σάκη Ψάρρα, έβγαλε αρκετή ενέργεια στο τάραφλεξ και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Νανόπουλο, Γιορντάνοφ και Μπάση, έκαναν τον 1-0 φτάνοντας με σχετική άνεση στο 25-20.

Στο δεύτερο σετ οι Γερμανοί, διεκδίκησαν ό,τι περισσότερο μπορούσαν από το ματς και με πολύ καλή αντίδραση στο μπλοκ έφεραν το ματς στο 1-1 με 25-23.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο στάθηκαν αξιοπρεπέστατα στο τρίτο σετ το οποίο εξελίχθηκε σε θρίλερ, αλλά η σοβαρή αντιμετώπιση, έφερε το 26-24, το 2-1 και την πρόκριση!

Με το εισιτήριο για τα προημιτελικά να έχει καταλήξει για τα καλά στα χέρια του Μίλωνα το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Ντάρεν, να κάνει με 25-16 το 2-2 και να παίρνει το ματς στο τάι μπρέικ με 15-13.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x