Βόλεϊ

Μίλωνας-Παναθηναϊκός: Για την ανατροπή οι γηπεδούχοι, για τη «σφραγίδα» της πρόκρισης οι πρωταθλητές

Ο Μίλωνας υποδέχεται στην Νέα Σμύρνη τον Παναθηναϊκό (20:00), με τους φιλοξενούμενους να έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Να «σφραγίσει» το εισιτήριο της παρουσίας του στον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» θέλει απόψε στις 20:00 (ΕSAP TV, sport-fm.gr) ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενείται στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης «Κροίσος Πέρσης» από τον εξαιρετικό τη φετινή σεζόν Μίλωνα.

Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει στον πρώτο ημιτελικό 3-0 σετ και πλέον χρειάζονται μόλις δύο σετ για να δώσουν και πάλι το «παρών» στον τελικό και να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Σάκη Ψάρρα, αναζητά τη μεγάλη ανατροπή καθώς χρειάζεται «καθαρή» νίκη με 3-0 ή 3-1 ώστε να οδηγήσει το ματς στο «χρυσό σετ» και να πάρει από εκεί την πρόκριση.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν καθώς πέραν του πρώτου ημιτελικού, υπάρχει και η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Volley League, όταν ο Μίλωνας επικράτησε 3-0 σετ του Παναθηναϊκού.

Ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας δήλωσε για τον δεύτερο ημιτελικό:
«Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και την καθαρή νίκη του αντιπάλου μας, η κατάσταση έχει γίνει πολύ δύσκολη για εμάς. Κάναμε την ανάλυση του παιχνιδιού και είναι βέβαιο ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Γνωρίζοντας την ποιότητα του Παναθηναϊκού , υποσχόμαστε να προσφέρουμε θέαμα σε όσους έρθουν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν την προσπάθεια μας»

Δηλώσεις για το ματς έκανε και ο Κουβανός διαγώνιος του Παναθηναϊκού, Φερνάντο Ερνάντες:

«Έχουμε κάνει τη μισή δουλειά με τον Μίλωνα για το Λιγκ Καπ πρέπει να ολοκληρώσουμε την άλλη μισή στην έδρα του αντιπάλου και να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας καθώς ο Μίλωνας είναι από τις πλέον αξιόμαχες ομάδες. Το Λιγκ Καπ είναι ένας ακόμα στόχος για εμάς καθώς μετά Σούπερ Καπ θέλουμε να διεκδικήσουμε και αυτό το τρόπαιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x