Βόλεϊ

Καθάρισε εύκολα την Κηφισιά και επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 3-0 σετ κόντρα στην Κηφισιά, για την 5η αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Volley League.

Μετά από την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Κηφισιά, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 3-0 σετ και να φτάνουν με αυτόν τον τρόπο στους 20 βαθμούς και στο -2 από τον πρώτο Παναθηναϊκό.

Για την ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνο, απουσίαζε ο Παγιένκ, που είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ από πλευράς Κηφισιάς, απόν ήταν ο Μαρκς που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και την θέση του πήρε ο Μίχαλι, που από κεντρικός πήρε την θέση του διαγώνιου.

Ο Ολυμπιακός από την αρχή βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 4-1, ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Ορφανού μείωσε σε 6-5 με δύο σερί πόντους του Κωτσάκη, με τους πειραιώτες να ανεβάζουν και πάλι την διαφορά στους τρείς πόντους (8-5).

Τα λάθη που έκανε η φιλοξενούμενη ομάδα, ο Ολυμπιακός μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ και να πάρει το πρώτο σετ άνετα, με 25-11. Στο 2ο σετ οι γηπεδούχοι, ήταν αυτοί που μπήκαν ξανά δυναμικά, κράτησαν ψηλά την διαφορά στους πόντους από την αρχή και προηγήθηκαν μέχρι και 17-9.

Το σετ ολοκληρώθηκε με το σκορ να είναι στο 25-18. Στο 3ο σετ η Κηφισιά ήταν αυτή που ξεκίνησε καλά, έφτασε να βρίσκεται μπροστά με 4-8 στο σκορ. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 14-14 και με άσο του Πέρις πήραν διαφορά δύο πόντων στο 16-14.

Οι «ερυθρόλευκοι» από εκεί και πέρα κρατούσαν το προβάδισμα με την Κηφισιά να μειώνει στον πόντο. Το τελικό πόντο για την ομάδα του Τζουλιάνι τον πήρε ο Μιγιαήλοβιτς, για να κάνει το τελικό 3-0 σετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x