Βόλεϊ

Έχασε το πρώτο σετ και… αγρίεψε ο Ολυμπιακός

O Ολυμπιακός έχασε το πρώτο σετ από τον Πήγασο Πολίχνης, όμως μετά επέστρεψε στον καλό του εαυτό και επιβλήθηκε με 3-1 σετ.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 3-1 σετ του Πήγασου Πολίχνης στο «Μ. Μερκούρη» για την ενδέκατη αγωνιστική της Volley League ανδρών.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης ZAKSA μεσοβδόμαδα, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν εντυπωσιακά και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, χωρίς να αφήσουν περιθώρια στους διώκτες τους. Πλέον, στρέφουν την προσοχή τους στη δύσκολη μάχη με τη Ζιράτ στην Άγκυρα, για τους ομίλους του Champions League.

Ο Πήγασος, από την άλλη, που ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο σετ, δεν κατάφερε να συνεχίσει νικηφόρα μετά τη νίκη επί του Φοίνικα και παρέμεινε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, με Άθλο, Καλαμάτα και τους Συριανούς να… καραδοκούν.

Η ομάδα της Πολίχνης αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό στο πρώτο σετ. Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού εκμεταλλεύτηκε το νωθρό ξεκίνημα των Πειραιωτών και με τον νεοαποκτηθέντα Χέιζελντεν να κάνει αμέσως αισθητή την παρουσία του, έφτασε ως το 18-18. Στη συνέχεια πήρε κεφάλι με σερί τεσσάρων πόντων, που σταμάτησε ο Χανδρινός. Ο Καπετανίδης οδήγησε τον Πήγασο σε σετ μπολ (20-24), ενώ ο Αρμενάκης έκανε το 1-0 σετ με 25-20.

Με επιμέρους σερί 5-1 μπήκε στο δεύτερο σετ ο Πήγασος, όμως ο Ολυμπιακός αντέδρασε με τον Ιντάλγκο στο σερβίς και μείωσε σε 6-5, ενώ με νέο σερί ξέφυγε στο 11-8. Ο Πήγασος δεν κατάφερε να βρει απαντήσεις σε κανένα σημείο από κει και πέρα, με τους «ερυθρόλευκους» να ισοφαρίζουν σε 1-1 σετ με το σαρωτικό 25-15.

Πιο ισορροπημένο ήταν το τρίτο σετ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί ως το 14-14. Κουμεντάκης και Ιντάλγκο έδωσαν προβάδισμα δύο πόντων στον Ολυμπιακό σε κρίσιμο σημείο (18-16) και εκεί τελείωσε, ουσιαστικά, το σετ. Με τον Ζουπάνη στο σερβίς, οι «ερυθρόλευκοι» έτρεξαν σερί πέντε πόντων για το 23-17 και άνοιξαν τον δρόμο για το 2-1 σετ με 25-18. Στο τέταρτο σετ ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός, με τον Πήγασο να «παραδίνεται», για το 3-1 σετ με 25-14.

Τα σετ: 21-25, 25-15, 25-18, 25-14

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x