Βόλεϊ

Πάτησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Με εξαιρετική εμφάνιση και χτυπώντας από το σερβίς, ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαία εμφάνιση και λύγισε με 3-0 σετ την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ζάκσα, για να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης.

Κυρίαρχος Ολυμπιακός, πάτησε την Ζάκσα και βλέπει πρόκριση! Οι «ερυθρόλευκοι» με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν με 3-0 σετ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, έφτασαν τους 6 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές και πλέον μπαίνουν για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League ανδρών.

Πόντο-πόντο πήγαινε το πρώτο σετ στο ξεκίνημά του, με τον Ολυμπιακό με σερί 5-0 να γυρίζει το 8-9 σε 14-9. Κάπου εκεί, οι Πειραιώτες έβαλαν τα πράγματα στη σωστή σειρά και χτυπώντας από το σερβίς τους, έχοντας 6 άσους (τους 4 εξ αυτών ο Ιντάλγκο), κατάφεραν να κάνουν το 1-0 και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση (25-18).

Παρόμοια εικόνα με αυτή του πρώτου σετ είχε η εκκίνηση του δευτέρου με Ολυμπιακό και Ζάκσα να είναι στο 12-11. Διαδοχικά λάθη των φιλοξενούμενων και πόντοι του Ιντάλγκο και του Τζούριτς έφεραν το 19-12 με εκπληκτικό σερί 7-1, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν εμφατικά και το δεύτερο σετ (25-19).

Το τρίτο σετ διέφερε από τα άλλα δύο. Παρότι το ξεκίνημά του ήταν καρμπόν και φουλ ανταγωνιστικό, ο Ολυμπιακός είχε πλουραλισμό στην επίθεση και δεν επέτρεψε στην Ζάκσα να περάσει ποτέ μπροστά. Στερν και Ιντάλγκο βγήκαν μπροστά, Τζούριτς και Κουμεντάκης επίσης, με τον τελευταίο να ολοκληρώνει το ματς για το 25-22 και το 3-0 στα σετ υπέρ των Πειραιωτών.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x