Βόλεϊ

Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Βισμπάντεν και ψάχνει… θαύμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-0 σετ εντός έδρας από την Βισμπάντεν και ψάχνει… θαύμα πρόκρισης στη ρεβάνς της Γερμανίας για να βρεθεί στα ημιτελικά του Challenge Cup γυναικών.

Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Βισμπάντεν και ψάχνει… θαύμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ εντός έδρας και πλέον για να βρεθεί στα ημιτελικά του Challenge Cup γυναικών, θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό σε μία εβδομάδα στη Γερμανία.

Οι φιλοξενούμενες ήταν ιδιαίτερα διαβασμένες. Μπλόκαραν την Ουίλιαμς και άρχισαν να χτίζουν διαφορά από το ξεκίνημα, φτάνοντας ακόμη και στο +9 στο πρώτο (9-16). Διαφορά που ασφαλώς και δεν ήταν εύκολη να καλυφτεί, με την γερμανική ομάδα να κάνει με άνεση το 1-0 (18-25).

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και οι παίκτριές του μείωσαν τα λάθη τους, αλλά η Βισμπάντεν διατηρούσε μια διαφορά πέντε πόντων (10-15). Ωστόσο, με εξαιρετικές άμυνες και συνεχόμενους πόντους, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν (15-15) και το σετ πήγαινε… χέρι-χέρι ως το φινάλε. Οι κρίσιμες αποφάσεις που πήραν οι παίκτριες της γερμανικής ομάδας, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους που έκαναν το 2-0 (22-25).

Η απογοήτευση των παικτριών του ΠΑΟΚ ήταν εμφανέστατη στο τρίτο σετ, το οποίο ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Διότι μετά το 4-5 στο ξεκίνημα, η φιλοξενούμενη ομάδα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και με επιμέρους 8-1 έφτασε το σκορ στο 13-5. Κάπως έτσι, ο «δικέφαλος του βορρά» γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ και το έργο του στη ρεβάνς της Γερμανίας είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο.

Τα σετ: 18-25, 22-25, 14-25.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x