Βόλεϊ

Πανταλέων: «Διαφήμιση για τον σύλλογο ο κόσμος»

Για την κατάκτηση του League Cup από τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ επί του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Σωτήρης Πανταλέων, ενώ στάθηκε στην υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στον «ΟΑΚΑ».

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το δεύτερο League Cup στην ιστορία του, επικρατώντας με 3-0 σετ επί του ΠΑΟΚ, σε έναν εντυπωσιακό δεύτερο τελικό.

Για την κατάκτηση και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του «τριφυλλιού», μίλησε μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Σωτήρης Πανταλέων, ενώ αναφέρθηκε και για τον στόχο για καταξίωση στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλοι έχουμε μία αποστολή στο σύλλογο. Μέσα ασε ένα απόγευμα ο Παναθηναϊκός πήρε δύο τίτλους, το αξίζαμε και ήρθε κόσμος και το χαρήκαμε όλοι μαζί.


Αυτό που θα ήθελα να ζήσω είναι μια σταθερή ευρωπαϊκή παρουσία, εκτός από εγχώριους τίτλους να έχουμε στόχο μας και την ευρωπαϊκή πορεία και με σωστή δουλεία μπορούμε να τον πετύχουμε τα επόμενα χρόνια. Ο στόχος του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι η ευρωπαϊκή καταξίωση, εμείς είμαστε εδώ να βοηθάμε το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.


Ο κόσμος είναι απίστευτος, ο κόσμος είναι μοναδικός και δίνει φτερά στα πόδια των παικτών μας όπου και αν παίζουν. Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει είναι ένας μήνας που γεμίζει το γήπεδο και δημιουργεί καταπληκτική ατμόσφαιρα όπου και αν παίζουμε και μας σπρώχνουν προς τη νίκη. Οι φίλαθλοί μας είναι διαφήμιση για τον σύλλογο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x