Βόλεϊ

Δικό του κι αυτό: Καθάρισε τον ΠΑΟΚ και σήκωσε και το Λιγκ Καπ ο Παναθηναϊκός!

Τον δεύτερο φετινό του τίτλο πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ! Στο καυτό ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» καθάρισαν 3-0 τον ΠΑΟΚ και μετά το πρωτάθλημα, σήκωσαν μέσα σε αποθέωση και το Λιγκ Καπ!

Διπλή γιορτή έστησε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός! Μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τις γυναίκες, η ανδρική ομάδα του «τριφυλλιού» πέτυχε ανατροπή επί του ΠΑΟΚ και σήκωσε και το Λιγκ Καπ!

Μπροστά σε περίπου 10.000 φίλους της, η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έφερε τούμπα το 3-2 του πρώτου ματς και επικρατώντας καθαρά 3-0, πανηγύρισε τον δεύτερο τίτλο φέτος μετά το πρωτάθλημα.

Στην έναρξη του παιχνιδιού φάνηκε πως η αναμέτρηση θα ήταν ανταγωνιστική, με τις επιθέσεις των δύο ομάδων πολύ δυνατές, ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει στην αρχή το προβάδισμα (1-3).

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο κατάφερε να αντιδράσει γρήγορα, με τον Ντε Ντρις σε πολύ καλή μέρα και πήρε κεφάλι στο σκορ με 8-5.

Στην συνέχεια του πρώτου σετ, ο «δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ, ωστόσο οι «πράσινοι» έδειξαν την δύναμη τους και επικράτησαν με 25-19.

Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με φόρα και πήραν γρήγορα προβάδισμα με τρεις πόντους (5-2).

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν άμεσα σε 8-8 και ανέτρεψαν και το σκορ, για να πάρουν προβάδισμα +2 (12-14). Στους τελευταίους πόντους του σετ το πάλεψαν και οι δύο, ωστόσο οι «πράσινοι» αποδείχθηκαν ψυχραιμότεροι και το πήραν κι αυτό με 27-25.

Στο τρίτο σετ και πάλι ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που είχε τον πρώτο λόγο και το κεφάλι στο σκορ. Παρόλο λοιπόν που ο ΠΑΟΚ πλησίασε την ανατροπή που θα τον κρατούσε ζωντανό, οι παίκτες του Ανδρεάδη ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν ξανά στο τέλος με 25-23.

Έδωσε, έτσι, το έναυσμα στο καυτό ΟΑΚΑ να πανηγυρίσει τον δεύτερο φετινό τίτλο της ομάδας και τέταρτο συνολικά στο τμήμα βόλεϊ (μετά τους δυο που κατέκτησαν και οι γυναίκες).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x