Βόλεϊ

Επιστολή Παναθηναϊκού στη Volley League: «Εκτελέστε την τιμωρία του Ολυμπιακου, χωρίς σκιές και υποψίες»

Επιστολή στη Volley League, για να γίνει η κλήρωση για το Λιγκ Καπ, απέστειλε ο Παναθηναϊκός, αφού η διοργανώτρια αρχή αρνείται να προχωρήσει στη διαδικασία εξαιτίας της προσφυγής του Ολυμπιακού!

«Μύλος» με την κλήρωση του League Cup «Νίκος Σαμαράς»!

Mετά τα θλιβερά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στου Ρέντη στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που οδήγησαν στη δολοφονία του 31χρονου Αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, αλλά και την κατοχύρωση του ματς στους «πράσινους» οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει προσφυγή στον ΑΣΕΑΔ προκειμένου να συνεχιστεί το ματς και η διοργανώτρια αρχή αρνείται πεισματικά να προχωρήσει στην κλήρωση για την επόμενη φάση!

Έτσι ο Παναθηναϊκός πρόκειται να προχωρήσει σε επίσημες καταγγελίες θέτει την ΕΣΑΠ προ των ευθυνών της και τον καλεί να αποδείξει ότι λειτουργεί: «χωρίς σκιές και υποψίες ότι μπορεί να είστε απλός εντολοδόχος κάποιου σωματείου».


Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να απευθυνθούμε ξανά τόσο σε εσάς, όσο και στην Επιτροπή Πρωταθλήματος, διότι αν και έχουν περάσει 22 ημέρες από την έκδοση της απόφασης από τον Αθλητικό Δικαστή, και 20 από την προηγούμενη επιστολή μας, με απορία βλέπουμε να συνεχίζεται μια κωλυσιεργία που δεν καταλαβαίνουμε που αποσκοπεί.

Η πρόθεση ή όχι σωματείου να εφεσιβάλλει απόφαση του ΜΠΔΟ, δεν μπορεί να είναι αποτρεπτικός παράγοντας της συνέχισης μιας διοργάνωσης, και φυσικά δεν μπορεί να είναι αποτρεπτικός παράγοντας της λειτουργίας του Δ.Σ. της Λίγκας, και της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

Παρατηρούμε με απορία αυτόν τον παραλογισμό, ο οποίος εάν ο αγώνας του ΟΣΦΠ με τον Πήγασο Πολίχνης διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών (όπως οφείλει δηλαδή), θα ολοκληρωθεί, διότι η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή θα έχει εκτελεστεί ως προς το σκέλος αυτό, αλλά εσείς επιδεικτικά αρνείστε να εκτελέσετε το υπόλοιπο διατακτικό της ίδιας απόφασης, καθυστερώντας την κλήρωση για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Ν. Σαμαράς.

Επανερχόμαστε λοιπόν και σας καλούμε να πράξετε τα δέοντα, να εκτελέσετε την απόφαση του Αθλ. Δικαστή και να σώσετε όποια αξιοπιστία έχει μείνει στην Λίγκα και στην Επιτροπή Πρωταθλήματος, χωρίς σκιές και υποψίες ότι μπορεί να είστε απλός εντολοδόχος κάποιου σωματείου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x