Βόλεϊ

Ψάχνει θαύμα κόντρα στη Μιλάνο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 18:00 στο «Παλατάκι» την Αλιάνζ Μιλάνο στη ρεβάνς του 0-3 σετ της Ιταλίας και ψάχνει ένα θαύμα για να προκριθεί στα προημιτελικά του CEV Cup βόλεϊ ανδρών.

Η Αλιάνζ Μιλάνο νίκησε 3-0 σετ τον ΠΑΟΚ στην πόλη της Βόρειας Ιταλίας την περασμένη εβδομάδα στον πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του CEV Cup βόλεϊ ανδρών και πλέον ο «δικέφαλος» θέλει νίκη με το ίδιο σκορ ή 3-1 σετ κόντρα σε μια πανίσχυρη ομάδα στις 18:00 στο «Παλατάκι» στο δεύτερο ματς για να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά στο «χρυσό» σετ.

Για τους «ασπρόμαυρους», δεν θα αγωνιστεί ξανά ο τραυματίας Μπραμ Βαν ντε Ντρις.

Για το συγκεκριμένο ματς, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πως: «Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να απολαύσουμε. Δεν έχουμε πολλές φορές την δυνατότητα να παίξουμε κόντρα σε ιταλικές ομάδες, οι οποίες είναι δυνατές και έχουν παίκτες από την "ελίτ", όπως είναι ο Καζίνσκι, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους βόλεϊμπολίστες στον κόσμο. Θα είναι ένας όμορφος αγώνας για εμάς, τους θεατές, τους φιλάθλους μας.

Μπορεί να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, όπως έχω πει. Εμείς χρειαζόμαστε μία "καθαρή" νίκη και την κατάκτηση του "χρυσού" σετ για να προκριθούμε, κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο. Σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν θα παίξουμε πλήρεις κι ελπίζω αυτό να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα, θέλω να πιέσουμε τον αντίπαλο, παίζοντας ελεύθερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x