Βόλεϊ

Πετρέας: «Ελπίζουμε να είμαστε αυτοί που θα κατακτήσουν τον τίτλο»

Ο Γιώργος Πετρέας αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κηφισιά, αλλά και στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη του νίκη στη Volley League, φεύγοντας με σπουδαίο διπλό από το Ζηρίνειο και την έδρα της Κηφισιάς με 3-1 σετ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Πετρέας αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του. Παράλληλα τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς θα τα δώσουν όλα για τον τίτλο, παλεύοντας κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πετρέα:

«Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που το περιμέναμε δύσκολο. Δεν περνάς εύκολα από την Κηφισιά ειδικά φέτος που έχει καλή ομάδα και αξιόλογο προπονητή. Η επιστροφή μου είναι κάτι χαρμόσυνο για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το τεχνικό επιτελείο και ειδικά τον φυσιοθεραπευτή μου, που με βοήθησε πολύ να επανέλθω τόσο γρήγορα. Νομίζω φαίνεται πως δεν είμαι ακόμα έτοιμος και στο 100%. Ο Στέλιος Τζιουμάκας έδωσε ηρεμία στην ομάδα. Έχουμε δρόμο ακόμα, συνεχίζουμε.

Στόχο έχουμε να πάμε όσο πιο κοντά στον τίτλο γίνεται, έχουμε ένα πρωτάθλημα με τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Ελπίζω να μην δοθεί συνέχεια με τον κορωνοϊο και να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Θα είμαστε εδώ να διεκδικήσουμε κάθε παιχνίδι και ελπίζουμε πως θα είμαστε αυτοί που θα κατακτήσουμε τον τίτλο».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x