Βόλεϊ

Πολυτιμότερος ο Μπατατζίμ

Ο Ένρικ Μπατατζίμ αναδείχτηκε MVP της 17ης αγωνιστικής της Volley League που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος του Παμβοχαϊκού ήταν ο πρωτεργάτης της νίκης της ομάδας του Βραχατίου με 3-2 σετ επί του Φοίνικα Σύρου, αφού στη συγκεκριμένη αναμέτρηση σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος της υποδοχής, ενώ με 18 πόντους ήταν και ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του.

Ο Βραζιλιάνος τελείωσε 16 στις 27 επιθέσεις, ποσοστό αποτελεσματικότητας 59%, πήρε και 2 πόντους από μπλοκ, ενώ σε υποδοχές είχε 76% αποτελεσματικότητα και 52% άριστες και έκανε μόλις ένα λάθος στην υποδοχή. Επίσης, στο σερβίς δεν κατέγραψε άσσο, αλλά σε 18 προσπάθειες έκανε μόλις ένα λάθος και ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός στη διείσδυση της αντίπαλης υποδοχής.

Έτσι, αναδείχθηκε για πρώτη φορά πολυτιμότερος της Volley League και στην καριέρα του, ενώ έγινε ο τρίτος παίκτης του Παμβοχαϊκού που αναδεικνύεται MVP τη φετινή σεζόν.

Ο Μπατατζίμ, μόλις πληροφορήθηκε τη διάκρισή του, τόνισε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη διάκριση. Την τελευταία εβδομάδα, πριν τον αγώνα με τον Φοίνικα, ήμουν σε άριστη ψυχολογική κατάσταση, γιατί ένιωθα δυνατός.

Ξεπέρασα τον τραυματισμό στον ώμο μου, που με ταλαιπώρησε αρκετά και αισθάνθηκα πολύ δυνατός. Εδώ, θέλω να ευχαριστήσω τη φυσιοθεραπεύτρια Κατερίνα Μπίτζιου και τον εξωτερικό συνεργάτη της ομάδας, Γιώργο Κόκορη. Τους αφιερώνω τον τίτλο του MVP, όπως και σε όλη την ομάδα, τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου, που με βοηθούν να βελτιώνομαι καθημερινά ως αθλητής και ως άνθρωπος».

Σχετικά με τη συνέχεια της πορείας του Παμβοχαϊκού, είπε πως: «Στα πλέι οφ, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο, αρκεί να έχουμε όλοι οι αθλητές υγεία. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Με βοηθάει πολύ να βελτιώνομαι».


ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ VOLLEY LEAGUE:
MVP ΒΙKOΣ COLA: Ένρικ Μπατατζίμ (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ 7ΑΔΑ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΜVP: Ένρικ Μπατατζίμ (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός)

Πασαδόρος: Θάνος Μαρούλης (Παναθηναϊκός ΑΟ)
Διαγώνιος: Σάσα Στάροβιτς (ΠΑΟΚ)
Λίμπερο: Γιάννης Αχιλλεόπουλος (Κύζικος Νέας Περάμου)
Κεντρικοί: Μπο Γκράχαμ (Αυστραλία), Παρασκευάς Τσέλιος (Εθνικός Αλεξ.)
Ακραίοι: Ένρικ Μπατατζίμ (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός), Ανδρέας Φράγκος (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Δεύτερη 7αδα της 16ης αγωνιστικής:
Πασαδόρος: Γιάννης Χαριτωνίδης (Εθνικός Αλεξ.)
Διαγώνιος: Τιάγκο Ματσιέλ (Κύζικος Νέας Περάμου)
Λίμπερο: Θάνος Παπαδημητρίου (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός)
Κεντρικοί: Άθος Κόστα (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Λούκας Ρανγκέλ (Παναθηναϊκός ΑΟ)
Ακραίοι: Χουάρες Γκόμες-Λεάλ (Εθνικός Αλεξ.), Μιχάλης Σαρικεΐσογλου (Παναχαϊκή)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x