Βόλεϊ

Τακουρίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Να το σηκώσουμε για τους αδικημένους μας οπαδούς»

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Τακουρίδης στον ΣΠΟΡ FM.

Στο πάθος που έβγαλαν αυτός και οι συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Γιάννης Τακουριδης μιλώντας στον Ολυμπιακό...

«Δεν θυμάμαι τι είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια. Ούτε πέρσι, ούτε πρόπερσι ούτε τι έγινε σήμερα. Το μόνο που θυμάμαι είναι οι συμπαίκτες μου να βγάζουν ψυχή μέσα στο γήπεδο. Ο στόχος μας ήταν να φτάσουμε στον τελικό. Τώρα σβήνουμε τις μηχανές για να είμαστε έτοιμοι για αύριο να πάρουμε τον τελικό και να αφιερώσουμε το κύπελλο στον κόσμο μας που είναι αδικημένος και δεν βρέθηκε σήμερα εδώ», ανέφερε και συνέχισε:

«Δουλεύουμε πολύ καιρό τώρα. Η ομάδα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση. Όταν μια ομάδα παίζει καλά στο μπλοκ και την άμυνα σίγουρα μεγάλο μερίδιο έχουν οι παίκτες αλλά τρομερό μερίδιο έχει ο προπονητής. Αυτό λοιπόν όλοι οι γνώστες πρέπει να καταλάβουν ότι έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, έναν μεγάλο προπονητή, με την ηλικία που έχει και την εμπειρία που κουβαλάει δεν έχει πρόβλημα να παίξει έναν ημιτελικό κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα σήμερα δούλεψε σωστά και δεν πτοήθηκε όταν ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-1. Προτιμάμε να δίνουμε τις απαντήσεις στο γήπεδο για το καλό της δικιάς μας ομάδας και όχι για να λύνουμε κάποια παρεξηγηση. Θέλουμε να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους και υπερήφανους», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x