Στοίχημα

Πώς να κάνω εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία

Διαβάστε αναλυτικά τα βήματα για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας σε μια στοιχηματική εταιρία και να παίξετε στοίχημα στο διαδίκτυο.

Είναι αρκετοί αρχάριοι όσον αφορά το online στοίχημα οι οποίοι ξεκινούν τώρα να τοποθετούν πονταρίσματα σε εταιρίες στο διαδίκτυο. Για να έχουν αυτή τη δυνατότητα ωστόσο, είναι απαραίτητο να δημιουργήσουν λογαριασμό σε κάποια από αυτές.

Μια διαδικασία εύκολη κατά γενική ομολογία, όμως απαιτείται μεγάλη προσοχή κατά τη διάρκειά της, κυρίως αναφορικά με τα στοιχεία που δίνουμε αλλά και να γίνουν όλα τα βήματα σωστά.

Σημαντικό είναι επίσης, να επιλέξετε μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, γεγονός που εγγυάται την ασφάλεια και την αξιοπιστία για το παιχνίδι σας.

Πατήστε στη bwin εγγραφη για να ξεκινήσει η διαδικασία…

Κατευθείαν μεταφέρεστε στην αρχική σελίδα της εταιρίας όπου συνήθως πάνω-πάνω και δεξιά θα βρείτε κάποιο κουμπί με την ένδειξη "Εγγραφή". Επιλέγοντάς το θα σας εμφανιστεί μία φόρμα, στην οποία θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Είναι σημαντικό τόσο το e-mail όσο και το ονοματεπώνυμο να αντιστοιχούν σε πραγματικά στοιχεία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσει να προχωρήσει επιτυχώς η όλη διαδικασία.

Στη συνέχεια συμπληρώνετε τις υπόλοιπες προσωπικές πληροφορίες που ζητούνται. Μέσα σε αυτές θα είναι μεταξύ άλλων η διεύθυνση κατοικίας, το τηλέφωνο, αλλά και η ημερομηνία γέννησης. Είναι πολύ σημαντικό τα στοιχεία που δίνετε να είναι αληθινά. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα μπορείτε να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ενεργό μετά το απαραίτητο κομμάτι της ταυτοποίησης που θα ακολουθήσει. Είναι πια ένα υποχρεωτικό βήμα για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα.

Έπειτα, εισάγετε ένα όνομα χρήστη (username) κι έναν κωδικό πρόσβασης (password), προκειμένου ο λογαριασμός που θα δημιουργήσετε να παραμείνει ασφαλής. Ο κωδικός πρόσβασης απαιτεί το συνδυασμό τουλάχιστον οκτώ ψηφίων (σ.σ. τα γράμματα είναι πάντα στα λατινικά) και προτείνεται να είναι όσο το δυνατόν πιο δύσκολος γίνεται. Τα δύο αυτά στοιχεία θα πρέπει να τα κρατήσετε για την είσοδο στον λογαριασμό σας.

Αφού ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία, κλικάρετε την επιλογή "Αποδοχή όρων". Είναι πιθανό σε ορισμένες εταιρίες να χρειαστεί και η συμπλήρωση ενός πεδίου CAPTCHA. Εκεί χρειάζεται προσοχή για να πληκτρολογήσετε ακριβώς τον όρο που σας ζητείται (πχ. κάποια κεφαλαία γράμματα ή αριθμούς).

Αυτό ήταν! Διαλέγετε την "Εγγραφή" ή "Ολοκλήρωση" ή κάποιο σχετικό κουμπί κάτω δεξιά και αν όλα έχουν συμπληρωθεί σωστά, η εγγραφή σας θα γίνει αποδεκτή.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.Πως κάνω ταυτοποίηση λογαριασμού


Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, πρέπει να ελέγξετε το e-mail σας, για το μήνυμα επιβεβαίωσης. Έπειτα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην πρώτη σας κατάθεση.

Υπάρχει ένα χρονικό διάστημα, συνήθως ένας μήνας, που έχετε τη δυνατότητα να παίξετε χωρίς κάποιο πρόσθετο βήμα. Όμως για να παραμείνει ενεργός ο λογαριασμός σας θα πρέπει να κάνετε ταυτοποίηση.

Τα έγγραφα που θα σας ζητήσει η στοιχηματική εταιρία είναι μια έγχρωμη φωτογραφία της ταυτότητάς σας και από τις δύο όψεις για να πιστοποιηθεί το ονοματεπώνυμό σας. Ακόμη, χρειάζεται και ένας πρόσφατος (με ημερομηνία έκδοσης το τελευταίο τρίμηνο) λογαριασμός ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ.) στο όνομά σας.

Αν δεν υπάρχει κάποιος από τα παραπάνω, οι περισσότερες εταιρίες δέχονται τις αναλυτικές κινήσεις του τραπεζικού λογαριασμού ή το εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικής δήλωσης. Εναλλακτικά, μπορείτε σε συνεννόηση με την εταιρία να αποστείλετε μία Υπεύθυνη Δήλωση Κατοικίας του Ν.1599 (πρώην Ν.105) επικυρωμένη είτε από ΚΕΠ είτε από Αστυνομικό Τμήμα.

Τα έγγραφα αυτά τα στέλνετε με e-mail ή μπορείτε να τα ανεβάσετε σε μια φόρμα μέσω του μενού του λογαριασμού σας. Η διαδικασία της εγγραφής σας θα έχει έτσι ολοκληρωθεί εύκολα και απλά.

Προφανώς και θα υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις από εταιρία σε εταιρία. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές η συγκεκριμένη διαδικασία είναι η ίδια. Και είναι απλή ακόμη και για ένα άτομο που δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένο με την τεχνολογία.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu