Στοίχημα

H πρόταση της ημέρας: Εμπιστοσύνη στο goal στο Λονδίνο

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το sport-fm.gr, με το βλέμμα στην Premier League.

Έχοντας… φόρα και θετική ενέργεια από την σωστή πρόβλεψη του Μανώλη Μουσουράκη την Μεγάλη Πέμπτη για τα over 3,5 κόρνερ της ΑΕΚ στην Τούμπα, συνεχίζουμε δυναμικά σήμερα Μεγάλο Σάββατο με μια και καλή πρόταση από την Premier League.

Τσέλσι-Φούλαμ: Ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, αλλά με δύο ομάδες που κυνηγούν σαν τρελές τους στόχους τους, η Τσέλσι επιτυχημένα μέχρι στιγμής, η Φούλαμ με απόλυτη αποτυχία. Πιο συγκεκριμένα οι «μπλε», μετά και το 1-1 κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην Premier League όπου και θέλουν να εξασφαλίσουν την τέταρτη θέση που δίνει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Με την Γουέστ Χαμ να καραδοκεί, το τρίποντο αποτελεί μονόδρομος, αν θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Από την άλλη η Φούλαμ τα έχει κάνει απλά μαντάρα. Ο υποβιβασμός είναι πλέον το επικρατέστερο σενάριο, ενώ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές θα προσπαθήσει να πετύχει το θαύμα.

Η πρότασή μου για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το goal/goal στην εξαιρετική απόδοση που «παίζει» από 2,10-2,20. Με δεδομένο ότι η Τσέλσι ακόμα και αν… αναστήσει τον πεθαμένο θα πετύχει με κάποιον τρόπο ένα γκολ, αλλά και με κίνητρο την απέλπιδα προσπάθεια της Φούλαμ που επιβάλλετε να βγάλει έστω διάθεση που θα την οδηγήσει τουλάχιστον σε ένα τέρμα, στηρίζουμε το goal/goal και πάμε να διπλασιάσουμε τα χρήματά μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu