Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Ο πεναλτάκιας διαιτητής του Φαλήρου

Η στοιχηματική στήλη του sporτ-fm.gr εστιάζει στο ματς του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ και την περίπτωση του... πεναλτάκια διαιτητή, Αλεξέι Κουλμπάκοφ.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το χθεσινό 3/3 του Αποστόλη Λιβάνιου το οποίο οκταπλασίασε το ποντάρισμα όσον των ακολούθησαν η σημερινή… αποστολή γίνεται αρκετά δύσκολη μιας και ανέβηκαν οι απαιτήσεις. Παρόλα αυτά με το βλέμμα στο Ολυμπιακός-Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τον «πεναλτάκια» διαιτητή Αλεξέι Κουλμπάκοφ.

Ολυμπιακός-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Το σημαντικότερο μέχρι στιγμής ματς της σεζόν για τους Πειραιώτες είναι μπροστά τους, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να είναι έτοιμοι για μεγάλη μάχη μπροστά στον κόσμο τους. Μπορεί στη Γερμανία τα πράγματα να μην πήγαν καλά, όμως άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Αυτό που ξεχωρίζει μεταξύ άλλων από την αποψινή (4/11. 19:45) αναμέτρηση, είναι ο Λευκορώσος διαιτητής Αλεξέι Κουλμπάκοφ. Αν και αυτά δεν παίζουν μεγάλο ρόλο, ο κορυφαίος της χώρας από το 2004 έως το 2008 referee, έχει ξεκάθαρα το… στίγμα του «πεναλτάκια». Πιο πρόσφατο παράδειγμα, τα τέσσερα (!) που έδωσε στο Σεβίλλη-Ζάλτσμπουργκ μέσα στα πρώτα 42΄του αγώνα!

Με δεδομένο ότι στο Φάληρο Ολυμπιακός και Άιντραχτ θα μπουν δυναμικά και θα στηριχθούν στις αντεπιθέσεις, με τις εκατέρωθεν άμυνες να είναι επιρρεπείς στα λάθη, επιλέγουμε τον καταλογισμό πέναλτι σε απόδοση πάνω από 2,40!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu