Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Βιγιαρεάλ για... κούπα, Χέρτα για σωτηρία!

Με το βλέμμα στα ημιτελικά του Europa League και στο πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Ώρα... τελικού! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα είναι η μία εκ των δύο ομάδων του τελικού του Europa League, εκτός και αν δούμε την Ρόμα να κάνει τρελό θαύμα, που δεν το νομίζω. Δεν θα ασχοληθούμε με αυτό το ματς, αφού η ρεβάνς στο «Emirates» ανάμεσα σε Αρσεναλ και Βιγιαρεάλ έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. 

Όπως έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και το εξ αναβολής ματς μεταξύ της Χέρτα και της Φράιμπουργκ. Με αυτά θα ασχοληθούμε (έχοντας από τον προηγούμενο μήνα ένα εξαιρετικό 70% επιτυχιών σε αυτή τη γωνιά) και ελπίζουμε να επανέλθουμε στα ταμεία μετά το 0/2 του Μανώλη Μουσουράκη, όπου Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης δεν του έκαναν την χάρη!

Άρσεναλ-Βιγιαρεάλ: Αν η Άρσεναλ θέλει να ελπίζει πως θα παίζει Ευρώπη τη νέα σεζόν, τότε η κατάκτηση του Europa League είναι μονόδρομος. Οι κανονιέρηδες δεν έχουν τύχη μέσω πρωταθλήματος και για να μπουν ακόμη και στην εξάδα φαντάζει δύσκολο, οπότε αν κατακτήσει το Europa θα μπορούν να αγωνιστούν στο Champions League της νέας περιόδου. Βέβαια, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είναι τρομερά ασταθής και με αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Μπορεί μεσοεπιθετικά να είναι εξαιρετική ομάδα, με φοβερούς ποδοσφαιριστές, αλλά από τη μέση και πίσω... κλάφτα Χαράλαμπε!

Την ίδια ώρα, η Βιγιαρεάλ αποτελεί μια ομάδα πρότυπο, με αρχή, μέση και τέλος. Ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, είναι εξαιρετική στο τακτικό κομμάτι και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ευρώπη αφού δεν πρόκειται μέσα από το πρωτάθλημα να χάσει το εισιτήριο. Βέβαια, αν αυτό θα είναι στο Europa League ή στο Conference League παραμένει άγνωστο με την Μπέτις να καραδοκεί. Ο Ουνάι Έμερι ξέρει τη διοργάνωση σαν την... παλάμη του και σήμερα θα βρει τον τρόπο να ξεπεράσει την Άρσεναλ!

Το πρώτο ματς έληξε 2-1 υπέρ της Βιγιαρεάλ και η Άρσεναλ έχει το «πρέπει». Θα βγει μπροστά να πιέσει, δεν θα έχει τον πολύτιμο στα χαφ Θεμπάγιος και βλέπω στην αντεπίθεση να στήνει... πάρτι η Βιγιαρεάλ με Τσουκουέζε, Μορένο! Πάμε με τη διπλή ευκαιρία του Χ2 στο εξαιρετικό 1.85. 

Χέρτα-Φράιμπουργκ: Σε δύσκολη κατάσταση η Χέρτα, παραμένει προτελευταία αλλά χρωστάει δύο παιχνίδια και συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή της, όντας στο -2 (Κολωνία) από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ και στο -3 (Αρμίνια-Βέρντερ) από τη σωτηρία. Στο περασμένο ματς είχε καλό πρόσωπο αλλά έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Μάιντς, σπαταλώντας τη μια φάση μετά την άλλη. Διαθέτει μεγάλη ποιότητα, αλλά και... αστεία άμυνα! Παρόλα αυτά παραμένει αήττητη στα 4 τελευταία ματς, μετρώντας 3 διαδοχικές ισοπαλίες με γκολ.

Σήμερα, θα βρει απέναντί της μια από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος που το τελευταίο διάστημα δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μπορεί η Φράιμπουργκ, περί ου ο λόγος, να είναι αήττητη στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της, αλλά δεν πείθει και ιδιαίτερα. Ειδικά εκτός έδρας που δυσκολεύεται πάρα πολύ να βγάλει τον καλό της εαυτό. Η Φράιμπουργκ δεν προλαβαίνει το τρένο της Ευρώπης, παρουσιάζεται χωρίς άγχος και με σκοπό να κάνει ένα καλό φινάλε στη σεζόν.

Το ότι θα βρει η Φράιμπουργκ ένα γκολ στο ματς το θεωρώ λίγο-πολύ δεδομένο. Ωστόσο, η θέληση και το πρέπει της Χέρτα ίσως να φανούν αρκετά για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Φράιμπουργκ. Ο άσσος είναι μια χαρά στο 2, αλλά για όσους θέλουν να ρισκάρουν εγώ θα τον προτείνω παρέα με το over 2,5 goals με την απόδοση να εκτοξεύεται στο 3.25. Συνολικά, η δυάδα αγγίζει το 6 και μακάρι να περάσει!

Συνοπτικά οι προτάσεις μου:

Άρσεναλ-Βιγιαρεάλ Χ2 (1.85)
Χέρτα-Φράιμπουργκ 1 & over 2,5 goals (3.25)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu