Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Ασιατικό στον ιταλικό Νότο

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το sport-fm.gr, με Serie A.

Εξαιρετικά κύλησε το πράγμα την Κυριακή, καθώς τόσο το over 1,5 του ΠΑΟΚ, όσο και το αμφίτερμα στη Γαλλία πλήρωσαν... υπερ-τριπλασιάζοντας! Πιο μαζεμένο απόψε το πρόγραμμα, οπότε θα πορευτούμε με μία μόνο επιλογή, από την Ιταλία.

Νάπολι-Ουντινέζε: Αν δεν είχε κάνει εκείνη την εντός έδρας γκέλα με την Κάλιαρι, η Νάπολι θα μπορούσε να είναι πλέον πολύ πιο άνετη. Ακόμα κι έτσι πάντως, οι «παρτενοπέι» βρίσκονται εντός τετράδας και στο +1 από τη Γιουβέντους, έχοντας να αντιμετωπίσουν μέχρι το φινάλε ομάδες βαθμολογικά αδιάφορες.

Πρώτη εξ αυτών η Ουντινέζε, που πηγαίνει στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» δίχως κίνητρο, μια και έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Κύριο χαρακτηριστικό των «φριουλιάνι», η έφεση στο G/G, καθώς στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία τους ματς έχουν σκοράρει κι έχουν δεχθεί γκολ.

Η δε Νάπολι, πετάει φωτιές μπροστά όμως δεν είναι και η πιο αξιόπιστη ομάδα της κατηγορίας όσον αφορά στα μετόπισθεν (5/6 με αμφίτερμα τώρα τελευταία).

Φαβορί, εννοείται η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, όμως στο 1.35 ο άσος δεν έχει τίποτα απολύτως να πει. Αντιθέτβς, θα εμπιστευτούμε την ευκολία που έχουν οι δύο αντίπαλοι στο γκολ (είτε υπέρ, είτε κατά) και θα επιλέξουμε το ασιατικό over 2,75, που εντοπίζεται μεταξύ 1.80 και 1.85. Με τρία γκολ ακριβώς, πληρωνόμαστε κατά το ήμισυ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu