Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: ΠΑΟΚ για γκολ, ζόρια για Παρί

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Κυριακής με Super League 1 και Ligue 1 από το sport-fm.gr.

Δεν... τσούλησε η χθεσινή, στοιχηματική ημέρα, με τις δύο προβλέψεις του Γιώργου Πετρίδη να μην επιβεβαιώνονται μετά την ήττα της Ουέσκα από την Κάντιθ και το 2-0 της Φιορεντίνα επί της Λάτσιο. Σήμερα το ενδιαφέρον στρέφεται στα ελληνικά και τα γαλλικά γήπεδα.

ΠΑΟΚ-Άρης: Ντέρμπι σαλονικιώτικο ανοίγει την ημέρα στα playoffs της Super League 1, με τους γηπεδούχους να μπορούν να εξασφαλίσουν την έξοδο στο Europa League Conference με νίκη, την ώρα που οι «κίτρινοι» ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη.

Η Τούμπα αποτελεί... άβατο για τον Άρη τα τελευταία 11 χρόνια και, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να προέρχεται από έξι ματς δίχως ήττα τα πράγματα θα είναι ζόρικα για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν απωλέσει το βασικό τους φετινό ατού, που ήταν μέχρι τώρα η άμυνα, καθώς έχουν δεχτεί γκολ στα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς που έχουν δώσει.

Εάν βρεθούν σε καλή μέρα Κρμέντσικ, Ζίβκοβιτς και σία, είναι εφικτό το over 1,5 γηπεδούχου, στο 1.95.

Ρεν-Παρί Σεν Ζερμέν: Το ματς της Λανς με τη Λιλ την Παρασκευή ενδιέφερε άμεσα τις δύο ομάδες, με τη Ρεν να χαμογελά και την Παρί να απογοητεύεται από το 3-0 υπέρ των «λιλουά».

Οι Παριζιάνοι έμειναν έτσι στο -4 από την κορυφή, ενώ οι Βρετόνοι έχουν την ευκαιρία με νίκη να βρεθούν στην εξάδα, προσπερνώντας τη Λανς.

Η εξόρμηση της Παρί στο «Ροαζόν» κρύβει κινδύνους. Η Ρεν έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στους πρωτευουσιάνους τα τελευταία χρόνια, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες εντός έδρας.

Δεν πηγαίνει απαραίτητα στην κόντρα το μυαλό, ωστόσο το αμφίτερμα σε απόδοση μεταξύ 1.70 και 1.75 έχει αξία. Ειδικά η Παρί, δεν έχει κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα τελευταία ματς που έχει δώσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu