Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Γουέστ Χαμ, τέρμα τα ψέματα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από την Premier League.

Στην τελική τους ευθεία έχουν μπει μια σειρά από διοργανώσεις και η στήλη θα προσπαθήσει να στηριχτεί στο κίνητρο αλλά και στις δυνατότητες όσων ομάδων κυνηγούν ακόμη.

Την Πέμπτη (13/5) το εξ αναβολής ντέρμπι της Αγγλίας δεν επέτρεψε στον Αποστόλη Λιβάνιο να κάνει το 2/2. Ωστόσο, η επιλογή του στο Λειψία-Ντόρτμουντ πλήρωσε πολύ καλά και δίνει ώθηση και για τη σημερινή μέρα, κατά την οποία θα ασχοληθούμε με μία αναμέτρηση από την Premier League.

Μπράιτον-Γουέστ Χαμ (22:00): Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος και στο εν λόγω συναπάντημα το κίνητρο ανήκει μονάχα στη μία πλευρά. Μάλιστα, ευτυχώς για εμάς αυτή είναι και η πιο δυνατή.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις ήττες στις τέσσερις πρόσφατες «στροφές» (τελευταία το 1-0 από την Έβερτον). Έτσι, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν στην πρώτη τετράδα, πλέον παλεύουν κυρίως για ένα -οποιοδήποτε- ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βέβαια, όντας 6οι, στο +2 από τις Τότεναμ και Έβερτον, στο -2 από τη Λίβερπουλ και στο -6 από την 4η Τσέλσι, έχουν ελπίδες για τα πάντα. Και είναι αποφασισμένοι να τις διεκδικήσουν στα ίσα. Εξάλλου, μετρούν 2/3 νίκες στα πρόσφατα παιχνίδια τους μακριά από το Λονδίνο.

Απέναντί τους θα βρουν μια Μπράιτον, η οποία παρά τη μία μόλις νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και τις αλλεπάλληλες διακυμάνσεις στην απόδοσή της έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες (2-2).

Σε ό, τι αφορά τα δύο «απουσιολόγια», αρχικά, από την πλευρά των γηπεδούχων δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μοπέ και Ντανκ, όπως φυσικά και οι τραυματίες Λάμπτεϊ, Μαρτς και Αντόνε. Ενώ, δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή ούτε των Λαλάνα και Φέλτμαν. Από την άλλη, στο αντίπαλο στρατόπεδο δεν υπάρχουν σίγουροι απόντες, με τους Μαζουακού και Λαντσίνι να είναι αμφίβολοι. Σημαντική η πιθανή επιστροφή του Ράις.

Η πρόταση της στήλης είναι το «διπλό» της Γουέστ Χαμ σε απόδοση που κυμαίνεται στο 2,40: Όσες (προς τα πάνω) διακυμάνσεις κι αν έχει η Μπράιτον, η Γουέστ Χαμ παραμένει καλύτερη ομάδα. Το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες τις τελευταίες αγωνιστικές κινδυνεύει να γκρεμίσει ό, τι έχτισε τους προηγούμενους μήνες. Ωστόσο, τα περιθώρια έχουν στενέψει και τις περισσότερες φορές σε τέτοιες περιπτώσεις η ποιότητα και το κίνητρο «μιλούν». Άκρως δελεαστική η τιμή του 2,40 και η στήλη θα την επιλέξει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu