Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Πάμε με τα γκολ σε Αγγλία και Γερμανία

Κάνουμε focus στην Αγγλία ποντάροντας στο Μάντσεστερ-Λίβερπουλ και στη Γερμανία, εστιάζοντας στο Λειψία-Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η χθεσινή ημέρα δεν κύλησε ιδανικά, καθώς από τη μια πέρασε το over 3,5 goals του Γιώργου Τσανάκα στο Σαμπντόρια-Σπέτσια, το οποίο πλήρωσε καλά (2.75), αλλά δεν μας έκανε τη χάρη η Χετάφε κόντρα στη Θέλτα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στο Βίγκο. Οι γηπεδούχοι έκαναν γκολ τη μοναδική καλή στιγμή που είχαν, αλλά οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν αρκετές καλές φάσεις (με τις δύο να είναι μεγάλες) για το 1-1. Συνεπώς, δεν πέρασε το X σε απόδοση 3,30. Ελπίζουμε να πετύχουμε το απόλυτο σήμερα για να τετραπλασιάσουμε τα χρήματά μας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ: Ημέρα ντέρμπι και η Πέμπτη στην Premier League. Με ουσιαστικά μονόπλευρο ενδιαφέρον από βαθμολογικής πλευράς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και τυπικά πλέον εκτός μάχης για τον τίτλο, ενώ μόνο με θαύμα θα χάσει τη δεύτερη θέση, αφού ακολουθεί στο -4 η Λέστερ, που έχει ματς περισσότερο. Η Λίβερπουλ, η οποία πήρε κάπως τα πάνω της με το 2-0 επί της Σαουθάμπτον καίγεται για τη νίκη ώστε να σώσει στο τέλος, προλαβαίνοντας στο φινάλε το τρένο για το Champions League. Η ήττα της Τσέλσι από την Άρσεναλ της έκατσε καλά, αφού με νίκη σήμερα θα την πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς, έχοντας και ματς λιγότερο.

Δεν θα αγωνιστεί από πλευράς γηπεδούχων ο Μαγκουάιρ, ο οποίος έχει στόχο να προλάβει τον τελικό του Europa League, ενώ εκτός μάχης είναι και ο Μαρσιάλ, ενώ από τους «reds» θα απουσιάσει ο Οριγκί, ενώ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού οι Καμπάκ, Μίλνερ, Κεϊτά και Ντέιβις. Εννοείται ότι Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Γκόμεζ και Χέντερσον είναι εκτός ξανά.

Σε μια διαφορετική φάση της σεζόν και για τους δύο είχαν έρθει 0-0 στο «Άνφιλντ» στο ματς του πρώτου γύρου, αλλά με τη γενικότερη παρουσία τους εσχάτως, δύσκολα θα δούμε κάτι παρόμοιο. Γι’ αυτό θα πάμε με το 2-3 γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, το οποίο το βρίσκουμε κατά μέσο όρο στο 2,05. Είναι χιλιοειπωμένο ότι η άμυνα της Λίβερπουλ φέτος δεν εμπνέει αξιοπιστία λόγω και των σοβαρών απουσιών φυσικά, αν και οι αριθμοί δεν το αποτυπώνουν σε απόλυτο βαθμό. Πάντως, τον τελευταίο καιρό έχει «δέσει» κάπως. Ωστόσο, οι «κόκκινοι διαβόλοι» έχουν ρολάρει επιθετικά και υπάρχει η εκτίμηση ότι ένα τέρμα θα το βρουν. Όπως και οι «reds» κόντρα στην ομάδα του Σόλσκιερ, λόγω και της απουσίας του Μαγκουάιρ. Φυσικά, μια καλή επιλογή είναι και το g/g, αλλά η τιμή του έχει πέσει χαμηλά (κοντά στο 1,6).

Λειψία-Μπορούσια Ντορτμουντ: Ματς τίτλος στη Γερμανία. Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε για άλλη μια χρονιά την Bundesliga και η πολύ καλή Λειψία φέτος, όπως και η Μπορούσια Ντόρτμουντ καλούνται να βολευτούν με το Κύπελλο. Πρόκειται για μια τρομερά αμφίρροπή αναμέτρηση, λόγω και της εξαιρετικής παρουσίας των «ταύρων», που όσο μπορούσαν φέτος κόντραραν τους πρωταθλητές Ευρώπης. Οι δύο μονομάχοι θέλουν πολύ τον συγκεκριμένο τίτλο, αλλά λίγο παραπάνω οι μεν, ώστε να αποχαιρετήσει ο Νάγκελσμαν με τίτλο την ομάδα του, προτού ανοίξει ένα νέο-σπουδαίο κεφάλαιο στην καριέρα του. Πρόκειται για νοκ-άουτ ματς, στο οποίο θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Το μεγάλο ερωτηματικό για την Μπορούσια είναι ο Χάαλαντ, που έλειψε στα δύο τελευταία ματς. Προπονήθηκε την Τρίτη, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Come back για τον Μπέλιγχαμ, αλλά δεν θα παίξει ο Μορέι. Εκτός αποστολής άφησε τον Ανχελίνο ο τεχνικός της Λειψίας, ενώ επιστρέφει ο Ενκουνκού.

Ελπίζουμε ότι, αν και πρόκειται για κρίσιμο ματς στο οποίο δεν συγχωρούνται τα λάθη, οι δύο ομάδες θα μείνουν σταθερές στη φιλοσοφία τους, θα επιβεβαιώσουν τη φήμη τους και θα προσφέρουν θέαμα. Το περασμένο Σάββατο ήρθαν 3-2 στη Βεστφαλία για το πρωτάθλημα, ενώ στο ματς του πρώτου γύρου 3-1 με την Ντόρτμουντ να έχει μετράει 2/2. Με αυτά τα δεδομένα, θα τιμήσουμε το g/g και over 2.5, που δίνει 1,95.

Οι προτάσεις
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ: 2-3 goals
Λειψία-Μπορούσια Ντόρτμουντ: g/g και over 2.5 goals

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu