Στοίχημα

Τσεκάρουν το εισιτήριο Ρόμα και Νάπολι

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr από τη Serie Α.

Μπορεί να μην βγήκαν τα fun bets του Χρήστου Κατριμουστάκη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως πλήρωσε η βασική επιλογή με το γκολ μετά το 28ο λεπτό. Σήμερα σειρά παίρνει η Serie A, με την τελευταία αγωνιστική που κρίνει την έξοδο στο Champions League.

Νάπολι-Βερόνα: Από κανέναν δεν εξαρτώνται οι Ναπολιτάνοι, που αν νικήσουν τη Βερόνα θα είναι σίγουρα στην τετράδα και στους ομίλους του επόμενου Champions League. Παντελώς αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι, που θα τερματίσουν μεταξύ 10ης και 11ης θέσης ό,τι κι αν γίνει, ενώ προέρχονται από οκτώ αγωνιστικές δίχως νίκη.

Ξεκάθαρο φαβορί οι «παρτενοπέι», όμως αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο άσος στο 1.20 δεν λέει απολύτως τίποτα. Περιμένοντας πάντως την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο να μπει δυνατά για να καθαρίσει γρήγορα το ματς, αξίζει το over 1,5 ημιχρόνου που εντοπίζεται σε αποδόσεις της τάξης του διπλασιασμού.

Σπέτσια-Ρόμα: Η εντυπωσιακή τεσσάρα επί της Τορίνο εξασφάλισε τη σωτηρία για την Σπέτσια, που υποδέχεται τη Ρόμα δίχως κανένα άγχος. Οι δε «τζιαλορόσι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα ενάντια στη Λάτσιο (2-0) και θέλουν νίκη για να εξασφαλίσουν την έξοδο στην Ευρώπη και το Europa Conference League. Οι αδιάφοροι νεοφώτιστοι δεν δείχνουν να μπορούν να προβληματίσουν την ομάδα του Πάουλο Φονσέκα, που έχει τα φόντα να πάρει το διπλό και την 7η θέση.

Η νίκη των Ρωμαίων κυμαίνεται γύρω στο 1.55, θα τη συνδυάσουμε με το over 1,5 για να φτάσουμε περίπου στο 1.70 με 1.75 σε combo.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu