Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της μέρας: Έχει γκολ και ρεκόρ σε Αγγλία και Ισπανία

Η στοιχηματική πρόταση του sport-fm.gr από Αγγλία και Ισπανία.

Προερχόμενοι από τον διπλασιασμό που μας προσέφερε ο Χρήστος Κατριμουστάκης από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (δεν... τράβηξαν τα fun bets του), θα στραφούμε πάλι στα... ξένα. Τελευταία αγωνιστική σε Premier League και La Liga και θα επιλέξουμε έναν αγώνα από το κάθε πρωτάθλημα.

Άστον Βίλα-Τσέλσι (18:00): Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην θέση (67β.) και στο +1 από την 5η Λέστερ, η οποία υποδέχεται την Τότεναμ. Προφανής στόχος τους είναι να διατηρηθούν εντός τετράδας, ώστε να μην εξαρτιόνται από την κατάκτηση του Champions League στον τελικό κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (29/5), προκειμένου να συμμετάσχουν την επόμενη σεζόν στην κορυφαία διοργάνωση.

Το σύνολο του Τόμας Τούχελ προέρχεται από σπουδαία νίκη (2-1) επί της Λέστερ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» συμπληρώνοντας τέσσερα «τρίποντα» στις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έχουν χάσει το «τρένο» της Ευρώπης. Παρόλα αυτά, παραμένουν φιλόδοξοι και επικίνδυνοι. Κάτι που απέδειξαν και την περασμένη αγωνιστική επικρατώντας 2-1 στην έδρα της Τότεναμ, η οποία «καιγόταν» για βαθμούς. Έχουν γκολ οι εντός έδρας αναμετρήσεις τους, όπως επιβεβαιώνουν και τα τέσσερα goal/goal στους πέντε πρόσφατους αγώνες τους στο «Βίλα Παρκ».

Δεν θα καταφέρουν να ενισχύσουν τις προσπάθειες της Άστον Βίλα οι Τρεζεγκέ, Κας και Σανσόν. Όπως φυσικά και ο, δανεικός από την Τσέλσι, Μπάρκλεϊ. Σε ό, τι αφορά τους «μπλε» ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς οι Καντέ, Χάβερτς και Κρίστενσεν και δεν αναμένεται να ρισκάρει ο Τούχελ τη συμμετοχή τους εν όψει του τελικού με τη Σίτι.

Η πρότασή μας για το ματς είναι το goal/goal, το οποίο βρίσκουμε σε αποδόσεις που κυμαίνονται στο 1,75-1,83: Θα παίξει ελεύθερα η Άστον Βίλα και έχει αποδείξει ότι μπορεί να σκοράρει. Όπως, βέβαια, και η Τσέλσι, η οποία έχει το κίνητρο.

Σεβίλλη-Αλαβές (22:00): Και σε αυτό το παιχνίδι η βαθμολογική συγκομιδή αφορά μονάχα τη μία από τις δύο και συγκεκριμένα τη Σεβίλλη, η οποία θέλει τη νίκη. Βέβαια, όχι για να διασφαλίσει την παρουσία της στο Champions League (έχει εξασφαλισμένη την 4η θέση), αλλά για να καταφέρει να φτάσει τους 77 βαθμούς, σημειώνοντας σχετικό ρεκόρ πόντων στην ιστορία της στη Λίγκα.

Την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη συντριβή (4-0) φιλοξενούμενη από τη Βιγιαρεάλ, αποτέλεσμα που δεν συνάδει με την εξαιρετική φετινή παρουσία του συνόλου του Γιούλεν Λοπετέγι. Η Σεβίλλη προέρχεται από 5/6 εντός έδρας νίκες, στις οποίες μόνο στις δύο σημείωσε πάνω από ένα τέρμα. Απέναντι στους Ανδαλουσιάνους θα τεθεί η, προερχόμενη από δύο σερί νίκες (επί των Γρανάδα και Έλτσε) και σωσμένη, Αλαβές.

Για τους γηπεδούχους δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Ακούνια και Ντιέγκο Κάρλος. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες των τραυματιών Ροδρίγο και Κόρντομπα.

Η πρότασή μας για το ματς είναι το 1 + over 1,5 goals σε απόδοση που κυμαίνεται στο 1.70: Έχει διπλό κίνητρο η Σεβίλλη. Αφενός να σημειώσει ρεκόρ συγκομιδής πόντων, αφετέρου να απαντήσει στην «τεσσάρα» της προηγούμενης «στροφής». Δεν σκοράρει κατά ριπάς στην έδρα της, ωστόσο -ένεκα των παραπάνω αλλά και του ότι πρόκειται για την τελευταία αγωνιστική- το πιο πιθανό είναι να θέλει να προσφέρει λίγες περισσότερες συγκινήσεις στους φίλους της.

Συνοπτικά οι προτάσεις:

Άστον Βίλα-Τσέλσι: goal/goal
Σεβίλλη-Αλαβές: 1 + over 1,5 goals

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu