Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Κυνηγώντας τη μοιρασιά και το... 13άρι στον τελικό!

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το sport-fm.gr για τον τελικό του Champions League με τον Γιάννη Πολιά.

Τέλος στη σεζόν 2020/21 μπαίνει κατά μία έννοια απόψε, καθώς ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι ρίχνει την ευρωπαϊκή αυλαία, με άπαντες να περιμένουν μετά το Euro.

Η αναμέτρηση προσφέρεται για ρισκαδόρικο ποντάρισμα και κάπως έτσι θα πορευτούμε, κυνηγώντας μέχρι και απόδοση που φτάνει το 13.00!

Μάντσεστερ Σ.-Τσέλσι: Εγγλέζικος εμφύλιος για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια, με τους «πολίτες» να έχουν το προβάδισμα αλλά να προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες σε ματς με τους Λονδρέζους.

Οι δε τελευταίοι, έκαναν κακό φίνις στη σεζόν στην Αγγλία με 1-0-3, που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί το Κύπελλο και να εξασφαλιστεί η 4η θέση με –πάρα πολύ- άγχος.

Ποντάρισμα βασικό, από το 2016 έχει να πάει τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην παράταση. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι τρεις στους τέσσερις τελικούς που πήγαν στην παράταση τα τελευταία 13 χρόνια, ήταν ανάμεσα σε ομάδες από την ίδια χώρα. Η ισοπαλία εντοπίζεται μεταξύ 3.30 και 3.50, διόλου άσχημο.

Θα ρίξουμε και ένα fun bet, τελικός είναι, να κυνηγήσουμε και λιγάκι το όνειρο. Πέρυσι στο Europa League είχαμε δει αυτογκόλ στον τελικό από τον Λουκάκου, όμως στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει να συμβεί κάτι τέτοιο από το... 1961! Δίνει 13.00 να σημειωθεί ένα αυτογκόλ, δεν μας χαλάει...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu