Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Σκοράρουν και οι δύο… με καθυστέρηση στον τελικό!

Ο τελικός του Champions League πρωταγωνιστεί στο σημερινό κουπόνι και το sport-fm.gr παραθέτει τις δικές του προτάσεις.

Έφτασα η μέρα που όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη περιμένει έναν ολόκληρο χρόνο. Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι στο Πόρτο, είναι αναμφίβολα το ματς της σεζόν, με τις δύο αποψινές μονομάχους να έχουν κάνει κατάθεση ψυχής για να βρίσκονται εδώ.

Από την μια οι «πολίτες» που έφτασαν με περίπατο στην κατάκτηση της Premier League, ενώ από την άλλη οι «μπλε» που αν και… τρόμαξαν, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την έξοδο στα «αστέρια» και τη νέα σεζόν. Το να κάνουμε σύγκριση στα μεταξύ τους παιχνίδια μέσα στη σεζόν δεν έχει κανένα νόημα, αφού ειδικά αυτός ο τελικός είναι άλλο κομμάτι.

Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι: Μιλάμε για δύο ομάδες που αν βρεθούν σε καλή μέρα σκοράρουν χωρίς σταματημό. Διαθέτουν απίστευτα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί να το βάλουν… από το σπίτι τους αν βρουν λίγο χώρο. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και τόσο στην άμυνα, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που εφαρμόζουν το όσα φάμε και όσα βάλουμε.

Με δεδομένο λοιπόν όλα τα παραπάνω αλά και την εξαιρετική φόρμα των επιθετικών τους, επιλέγουμε σε συνδυασμό goal/goal και over 2,5 goal σε απόδοση που παίζει από 2,70 έως 2,80!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu