Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Ολλανδικό combo και ασιατικό στην Κοπεγχάγη

Η στοιχηματική πρόταση του sport-fm.gr με ματς από το Euro 2020.

Ο Μανώλης Μουσουράκης πόνταρε στα γκολ και δικαιώθηκε στην χθεσινή αναμέτρηση της Ελβετίας με την Τουρκία, που ολοκληρώθηκε με σκορ 3-1 για την παρέα του Σακίρι. Απόψε το μενού περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις και δίνουν αρκετό υλικό για ποντάρισμα...

Η πρώτη εμπειρία της εθνικής ομάδας της Βόρειας Μακεδονίας σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης ετοιμάζεται να ολοκληρωθεί, με τον Πάντεφ και την παρέα του να μην έχουν βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές, να έχουν αποκλειστεί και μαθηματικά και να αποτελούν το μεγάλο αουτσάιντερ απέναντι στην Ολλανδία.

Η τελευταία έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στα νοκ άουτ ως πρώτη κι έτσι ενδέχεται να δούμε ροτέισον, κάτι που βέβαια δεν προβλέπεται να πτοήσει ιδιαίτερα τους «οράνιε», που και με τα δεύτερα μπορούν να κάνουν το 3/3. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, αξιόλογο το combo διπλού και under 4,5 σε αποδόσεις της τάξης του 1.75.

Στις 22:00, για τον 2ο όμιλο, η Ρωσία αντιμετωπίζει τη Δανία γνωρίζοντας πως εάν δεν ηττηθεί, πιθανότατα εξασφαλίζει τη 2η θέση. Η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ έχει τρεις βαθμούς και ισοβαθμεί με τη Φινλανδία, την οποία νίκησε με 1-0 τη 2η αγωνιστική, συνεπώς με ισοπαλία ανεβαίνει στους τέσσερις και θα φοβάται μόνο «μπόμπα» στο Φινλανδία-Βέλγιο.

Από την άλλη οι Σκανδιναβοί δεν έχουν ακόμα βαθμό αλλά έδειξαν πολύ καλά στοιχεία απέναντι στο Βέλγιο, παρά την ήττα, με το γεγονός ότι παίζουν εντός έδρας (στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης) να αποτελεί πλεονέκτημα. Άλλωστε αν θέλουν να έχουν ελπίδες χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη και εν συνεχεία θα βγουν τα... κομπιουτεράκια για τριπλή ισοβαθμία (σε περίπτωση νίκης Δανίας και Βελγίου).

Σε κάθε περίπτωση, προκαλεί εντύπωση ο άσος σε αποδόσεις άνω του πενταπλασιασμού. Οι Ρώσοι είναι σκληροτράχηλοι, το απέδειξαν και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, καλή ευκαιρία το ασιατικό +0,75 υπέρ των Ρώσων, που κυμαίνεται στο 1.95 και φέρνει μισό ποντάρισμα πίσω σε ήττα με ένα γκολ ακριβώς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu