Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση του sport-fm.gr: Διπλασιάζουμε στο Champions League

Η στοιχηματική πρόταση του sport-fm.gr για την Τρίτη από το Champions League.

Στην προ πέντε ημερών επικοινωνία μας, η ελληνική δυάδα είχε δικαιώσει, με το ασιατικό over στον Βόλο να πληρώνει στο τέλος και την ισοπαλία στο ημίχρονο του Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα να βγαίνει άνετα. Απόψε αλλάζει η δουλειά, θα το ρίξουμε στο Champions League, βεβαίως βεβαίως...

Μίλαν-Ατλέτικο Μαδρίτης: Οι δύο ομάδες τα είχαν πει ξανά και στην τελευταία παρουσία των «ροσονέρι» στον θεσμό, με τους Ισπανούς να μετρούν δύο νίκες (4-1, 1-0) στη φάση των «16» τη σεζόν 2013/14, στην πορεία προς τον τελικό. Τα πράγματα άλλαξαν και κυρίως το στάτους των δύο συλλόγων, με τους πάλαι ποτέ κραταιούς Μιλανέζους να βιώνουν περίεργα χρόνια και να μένουν για καιρό εκτός... αστεριών, σε αντίθεση με την σταθερή Ατλέτικο.

Πάντως τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δείχνει πολύ πιο σουλουπωμένη, την ώρα που η αντίστοιχη του Ντιέγκο Σιμεόνε προσπαθεί να συνέλθει από την ήττα ενάντια στην Αλαβές. Οι αποδόσεις κλίνουν ελαφρώς επί δεξιά, θα τις αγνοήσουμε επιλέγοντας την κόντρα με 1 DNB, σε νούμερα που εντοπίζονται γύρω στο 2.00.

Ρεάλ Μαδρίτης-Σέριφ Τιρασπόλ: Ποιος να το 'λεγε στους πρωταθλητές Μολδαβίας όταν ξεκινούσαν ντάλα καλοκαίρι την πορεία τους στα προκριματικά του Champions League ότι θα έφταναν να παίζουν σε... Μαδρίτες και Μιλάνα (sic). Η ομάδα των Αθανασιάδη, Κολοβού και Ευαγγέλου έκανε εξαιρετική πρεμιέρα ενάντια στη Σαχτάρ Ντόντεσκ και πηγαίνει στην Ισπανία για το όνειρο, απέναντι σε μια Ρεάλ που μία στρίβει, μία δεν στρίβει στο πρωτάθλημα.

Χαοτική, ασφαλώς, η διαφορά δυναμικότητας, με τον Κάρλο Αντσελότι να προσδοκά ένα ήσυχο βράδυ από τους ποδοσφαιριστές του. Στα Τάρταρα, δικαίως, ο άσος, έχει αξία να ψάξουμε τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ρεάλ είσαι, αν δεν τα βάλεις και στη Σέριφ, σε ποιον θα τα βάλεις; Επιλογή το over 1,5 ημιχρόνου σε αποδόσεις γύρω στο 2.00-2.05.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu